NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Coronaveilig de toekomst tegemoet
Plexiglas zorgt voor de nodige afscheiding.

Coronaveilig de toekomst tegemoet

Op de digitale weg

“Maar we zouden natuurlijk DB&S niet zijn als we dit niet positief zouden aanpakken en volop inzetten op de toekomst, samen met onze klanten”, klinkt het bij de verdeler van houtbewerkingsmachines.

Tekst en beeld: DB&S

Webinars vervangen infonamiddagen

Al enkele jaren houdt DB&S Machines regelmatig infonamiddagen over diverse onderwerpen met telkens een mooie opkomst en interessante vragen. Toen dit vanaf april niet meer mogelijk was, gingen ze meteen op zoek naar een andere, moderne manier om dat veilig te blijven doen. “Van zodra we terug konden, zijn we bij DB&S gestart met het organiseren van webinars en deze hedendaagse manier van infonamiddagen was direct een groot succes. De meeste webinars kunnen trouwens opnieuw bekeken worden op het YouTubekanaal van DB&S Machines.”

Aan de ingang en elk bureau staat een handgeldispenser.

Opendeurweekend online en ter plaatse

DB&S heeft in juni en november telkens een opendeurweekend. Ook hier moesten ze vlug schakelen om dit te laten doorgaan. “In juni kozen we voor een volledig digitaal opendeurweekend. Iets dat goed gesmaakt werd door onze klanten”, zeggen ze bij DB&S. “De vele online bezoekers die we hadden op elk webinar, om het uur, liegen hier niet over. Voor het komend weekend (van vrijdag 20 tot en met maandag 23 november) kiezen we voor een combinatie van zowel online als demo’s ter plaatse. Voor de demo’s hier in onze toonzaal moet er wel verplicht vooraf ingeschreven worden. Dit kan via onze website waar je per accountmanager ziet welke momenten hij nog vrij is.”

Iedereen draagt bij DB&S op elk moment zijn mondmasker.

Veiligheid voorop

Natuurlijk doen ze er bij DB&S alles aan om veilig te werk te gaan. Aan de ingang en bij elk bureau staat een handgeldispenser. Op elk bureau staat bovendien een plexischerm en iedereen draagt er op elk moment een mondmasker. Een bezoek aan de showroom kan dan ook volledig veilig verlopen. 

Surf naar www.dbs-machines.be voor meer info of neem contact op voor een afspraak met de accountmanager uit jouw regio. Gereedschappen en accessoires bestellen, doe je trouwens eenvoudig online via be.feldershop.com. Met levering aan de deur.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details