NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Bostik is aanwezig op Dag van de Afwerking – 18 oktober, Brussels Kart Expo

Bostik is aanwezig op Dag van de Afwerking – 18 oktober, Brussels Kart Expo

Dag van de Afwerking staat gekend als dé vakbeurs en het netwerkevent voor alle professionals uit de afwerkingssector in België. Dag van de Afwerking 2022 vindt plaats op dinsdag 18 oktober 2022 in Brussels Kart Expo, te Brussel. 

Al meer dan een eeuw ontwikkelt Bostik innovatieve oplossingen die slimmer zijn en meer aangepast aan de uitdagingen die het dagelijks leven bepalen. De oplossingen van Bostik worden wereldwijd in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten gebruikt. Er zijn oplossingen voor het egaliseren, het verlijmen van houten vloeren en flexibele vloerbekleding, tegellijmen, vochtwering, afdichting, montage en isoleren.

Tijdens de Dag van de Afwerking stellen Roy Mertens en John van Oers, Business Developers Tegeltechniek voor Nederland een aantal interessante innovaties voor.

Het eerste nieuwe product dat wordt gedemonstreerd is ARDABOND PROJECT een kant-en-klare wandtegellijm op acrylbasis. De lijm heeft een prima standvermogen, een goede aanvangshechting en een lange open tijd. Door de unieke samenstelling en het hoge gehalte aan kunsthars is de lijm uitstekend verwerkbaar en blijvend elastisch. Vooral geschikt voor projectmatige verwerking waar slipweerstand en kwaliteit gecombineerd worden met een snelle verwerking. 

Een tweede nieuwigheid is de ARDAFLEX S1 tegellijm. Na toevoeging van water is dit een gebruiksklare normaal flexibele dunbedmortel met zeer goede verwerkingseigenschappen en hoge aanvangshechting. De afgebonden tegellijm is duurzaam bestand tegen vocht en vorst. ARDAFLEX S1 voldoet aan de eisen C2 TE – S1 volgens EN 12004 / 12002.

Samen met deze producten worden er nog tal van andere slimme oplossingen van Bostik gepresenteerd. Maak dus alvast een afspraak met uw vaste Bostik contactpersoon en ontdek waarom deze nieuwe producten uw werk straks vergemakkelijken! 

Het Bostik Benelux team staat voor u klaar bij het realiseren van uw projecten. Wij ontvangen u graag op stand 44 in hal B en in de demohal (stand D15). 

Klik hier om je aan te melden!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details