NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Bezoek ons op Prowood 2021 (Deel 2)

Bezoek ons op Prowood 2021 (Deel 2)

LMC

Stand 4223 – Hal 4

Als professionele partner van de keukenbouwer, fabrikant van meubelen op maat en interieurbouwer telt LMC vol ongeduld af naar Prowood 2021. Al bijna een eeuw staan de dagelijkse activiteiten van LMC ten dienste van de interieursector, van kleine tot grote speler. Wat in 1925 begon met het eigenhandig vervaardigen van ijzerwaren, mondde tot vandaag uit tot een sterke productcultuur, met oog voor kwaliteit en gevoel voor service. Sterke partnerships met de grootste merken liggen aan de basis van een betrouwbare en zorgvuldige selectie van de beste producten. Enkele van die oplossingen kan je ontdekken aan de stand van LMC. Bekijk er praktische accessoires en systemen van Hailo voor de inrichting van een achterkeuken, berging of wasplaats. Maak er kennis met het schuifdeursysteem PS65 van Cinetto, het valdeurbeslag YouK van Kesseböhmer en de alu structuren op maat van Optima. Verder presenteert LMC grepen in zwart en goudkleur van diverse merken, nieuwe ledverlichting en schakelmogelijkheden, dressingoplossingen en oplossingen voor kleine ruimtes, zoals opklapbedden en uitschuifbare tafels. Heel wat om over te praten dus.  


WIDOOCA

Stand 2410 – Hal 2

Widooca biedt all-in-onesoftware op maat van elke interieurbouwer, meubelfabrikant, producent van binnendeuren en houten buitenschrijnwerk. De Prowood-beurs is voor hen de ideale manier om potentiële gebruikers te overtuigen van de meerwaarde van widooca binnen hun bedrijf. Tegelijk kunnen ze er nieuwe ontwikkelingen tonen aan hun bestaande klanten en met hen in gesprek gaan om optimaal in te spelen op de vragen en noden uit de markt. De nieuwe versie van het CAD/CAM-pakket widooca 20 biedt alvast alle mogelijkheden om maatwerk te automatiseren en te optimaliseren, van ontwerp tot realisatie. Vanuit eenzelfde softwarepakket ontwerp je op maat, maak je een prijsberekening, print je de nodige bestellijsten en stuur je de machines aan. En er is meer. Dankzij een pak nieuwe features in deze laatste versie werk je nog sneller en efficiënter.  


Debal Coating

Stand 1001 – Hal 1 

Stand 2230 – Hal 2

Begin juni werd Ciranova, de Belgische wereldspeler in de ontwikkeling en productie van afwerkingsproducten voor houten vloeren, meubelen en aanverwante producten, overgenomen door Blanco. Dankzij de complementariteit van de productlijnen, de sterke naamsbekendheid en de respectievelijke klantenportfolio’s van beide merken wil de Franse groep versneld uitgroeien tot de Europese leider in bescherming, onderhoud, renovatie en decoratie van houten en vinyl vloeren. Op Prowood zetten ze samen onder meer een reeks nieuwe, biogebaseerde producten in de kijker. Door hun complementair productgamma biedt het bedrijf een oplossing voor het afwerken van binnen- en buitenhout in diverse sectoren. Als parketteur, meubelmaker of de industriële parketfabrikanten en interieurbouwers vind je er de gepaste producten en geniet je van de nodige technische ondersteuning. Maak op de stand ook kennis met de Ciranova loogbeitsen en de verschillende hoogwaardige Blanchon vernissen.  


ROGIERS

Stand 1116, 1118 en 1120 – Hal 1

Rogiers is specialist in de verkoop, levering, installatie en het onderhoud van alle klassieke tot CNC-gestuurde machines voor het bewerken van hout en aluminium. Vanuit drie locaties beantwoorden ze elke vraag voor je machinepark, tot totaalprojecten toe. Je vindt de hoofdzetel van Rogiers in een prachtige nieuwbouw in Waregem. Daarnaast kan je terecht in de filialen in Herentals en in Namen. Of je loopt even langs op hun grote stand op Prowood. Daar ontdek je meteen de belangrijkste nieuwigheden op vlak van user interface en software. Innovatie in de kijker dus, al wil Rogiers op hun beursstand vooral een zo compleet mogelijk aanbod tonen, van klassieke machines tot CNC’s en voor kleine schrijnwerkerijen tot grote industriële bedrijven. Die brede waaier laat hen namelijk toe mee te groeien met de klant. Van zijn eerste paneelzaag tot een volledig geautomatiseerd atelier.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details