NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Terug naar overzicht

Rubio Monocoat

Rubio Monocoat is een ecologisch Belgisch bedrijf dat hoogwaardige houtbescherming en -kleuring in één laag maakt voor zowel binnen als buiten. Onze producten zijn erg ecologisch, duurzaam en innovatief en bieden voor elke houtsoort en -type een oplossing. Daarnaast zorgt ons uitgebreid kleurengamma voor eindeloze creatieve opties!

Wij zijn gespecialiseerd in eenlaagse, ecologische toepassingen. Zo maakt onze houtolie Oil Plus 2C een moleculaire binding met de houtvezels, waardoor je een betere bescherming krijgt. Onze nieuwste buitenolie DuroGrit op basis van de gepatenteerde FibreGrit Technologie focust op een natuurlijke look voor je hout en biedt tegelijk een enorm sterke uv-bescherming, en ook onze waxcrème WoodCream kan je in één laag aanbrengen. Dit heeft heel wat voordelen: de producten zijn gemakkelijk aan te brengen, je vermijdt overlappingen en je kan veel sneller werken.

Daarnaast zijn heel wat van onze producten gecertificeerd: Oil Plus 2C is Eurofins Gold, Food Contact Compliance, Toy Safe en nog veel meer. Dankzij onze kwalitatieve en veilige producten is Rubio Monocoat uitgegroeid tot een wereldspeler die actief is in 82 landen en waarvan de houtbehandelingsproducten toegepast worden op meer dan 80.000.000 m² hout per jaar.

Rubio Monocoat wil investeren in de toekomst, door innovatieve en veilige producten te maken, maar ook door onze maatschappelijke verantwoordelijkheid ten volle op te nemen. We doen investeringen om CO2-neutraal te worden en steunen het Peruaanse goede doel Aynimundo voor de lange termijn.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Houtbescherming en -kleuring Adres Roeselaarsestraat 535
8870 Izegem
België
Telefoonnummer +32(0)51 30 80 54 Website rubiomonocoat.com/nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details