Plateforme pour l'industrie de la construction intérieure & menuiserie
Terug naar overzicht

UNILIN Panels

Gepassioneerd door hout, gebrand op service

Als deel van UNILIN Group is UNILIN Panels stevig geworteld in het Belgische landschap. Al sinds de jaren ’60 springen we creatief om met wat de omgeving te bieden heeft – eerst vlas, later hout – om vernieuwende oplossingen te creëren. Die lokale verankering combineren we met de wijd gespreide internationale vleugels van Mohawk Group. De wereldleider op vlak van vloerbekleding geeft UNILIN Group de slagkracht om internationaal te groeien, expertise te bundelen en steeds innovatiever en creatiever te werken.

Innovatie houten panelen produceren voor de bouw- en interieursector: dat is wat UNILIN Panels doet. Maar meer dan simpelweg panelen in elkaar boksen, denken we actief mee over wat jouw project nodig heeft, en gaan we op zoek naar een kwalitatieve, duurzame oplossing. Door creatief productdesign te combineren met een uitmuntende dienstverlening en een sterke duurzaamheidsvisie, komen we tot het beste antwoord voor jouw vraag.

Goed is nooit goed genoeg. Met een passie voor design streven we elke dag naar beter, zowel technisch als esthetisch. Bouwend op gefocuste R&D-inspanningen maken we onze panelen steeds performanter. Met een waaier aan oplossingen vind je voor elk project de juiste match.

Met inspiratie uit natuur, mode en architectuur creëren we tijdloze designs die jouw project doen schitteren. Onze houtdecoren en texturen bouwen we op met de nieuwste technieken. Het resultaat: je ziet – en voelt – geen verschil met authentieke materialen.

Als pionier in duurzaam ondernemen beperken we onze voetafdruk steeds verder. Zo werken we met 100% circulair hout: 15% is vers hout afkomstig van o.a. duurzaam bosbeheer en afvalstromen van industrie, 85% recycleren we pre- en post-consumer.

Na intensieve sorteer- en reinigingsprocessen – onze sterkte – levert zelfs de restfractie energie voor onze productie. Transporteren doen we zo veel mogelijk via nabijgelegen waterwegen, en, net als ons hout, gaan we ook onze medewerkers niet al te ver zoeken. Want investeren in lokale werkgelegenheid, ook dat is duurzaamheid.

bedrijfsfoto's

Informations générales

Services Plaatmaterialen adresse Ingelmunstersteenweg 229
8780 Oostrozebeke
België
Numéro de téléphone +32 (0)56 667021 Adresse email info@unilinpanels.com site Internet unilinpanels.com/nl-nl

kaart

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details