Plateforme pour l'industrie de la construction intérieure & menuiserie
Terug naar overzicht

Siniat

Siniat voorziet in producten en systemen voor droge afbouw, voor het afwerken van wanden, plafonds, wandbekleding en externe toepassingen. Onze producten worden gebruikt door zowel kleine plaatsers als door de meest geprezen architecten en bouwbedrijven in het hele land.

Projectondersteuning
Voor projecten voegen we waarde toe voor, tijdens en na de bouwfase. Door samen te werken met het projectteam kunnen we manieren vinden om de esthetiek van gebouwen te verbeteren, om bouwkosten te reduceren, bouwtijden te verkorten en onderhoudskosten te verlagen.

Een betrouwbare partner
We bieden een uitgebreid productassortiment aan om in te spelen op de verscheidenheid aan projecten en budgetten. De meest succesvolle bedrijven uit de bouwsector stellen vertrouwen in onze producten, klantenservice en technische kennis om op die manier voor hun organisatie een concurrentievoordeel te realiseren.

Technische expertise
Ons technisch team staat voor u klaar om te helpen met vragen over onze producten en systemen. Ook voor projecten bieden wij ondersteuning door de verschillende fases heen. tsd@siniat.be

Duurzaamheid
Ook door het bereiken van duurzaamheidsdoelstellingen voegen we extra waarde toe aan bouwprojecten. Wij selecteren zorgvuldig geschikte producten en systemen en waar nodig kunnen we producten in op maat gemaakte lengtes leveren om op die manier bouwafval te verminderen.

Training
Om onze klanten te helpen het beste uit onze producten en systemen te halen, voorzien we hands-on trainingen en zijn we steeds beschikbaar om de vaardigheden van uw team te helpen maximaliseren. Demonstraties op maat en met specifieke focus zijn mogelijk op de bouwplaats, bij een handelaar, in uw training center,…

bedrijfsvideo

Informations générales

adresse Bormstraat 24
2830 Tisselt
België
Numéro de téléphone +32 (0)15 718050 Adresse email info@siniat.be site Internet siniat.be

kaart

    Envoie-nous un message

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details