Plateforme pour l'industrie de la construction intérieure & menuiserie
Terug naar overzicht

Santens Groep

De Santens Groep staat gekend als een partner in professioneel gereedschap, raam-,deur-, meubelbeslag en automatisatie. Op het vlak van interieur bieden ze een breed gamma aan beslag en functionele uitrusting. De focus ligt steeds op producten met een innovatief en kwalitatief karakter. Deze producten worden door de specialisten van de groep in binnen- en buitenland geselecteerd bij verschillende fabrikanten. Het bedrijf heeft meer dan 20.000 referenties voor interieurbouw op voorraad die thuis, op kantoor of zelfs op de werf worden geleverd.

Naast de gekende service en expertise dragen zij ook kwaliteit hoog in het vaandel. De klant kan bij hen steeds terecht voor kwalitatieve producten en oplossingen. Het is de strategie om doelbewust te kiezen voor kwalitatieve leveranciers die een totaalaanbod kunnen bieden. Ze profileren zich als partner in al het werk dat rondom houtbewerking komt kijken: zagen, schuren, schaven, frezen enz. Ze bieden een variëteit aan gereedschappen aan met daarnaast hierop afgestemde accessoires. Deze combinaties verhogen het rendement bij werken, en bieden daarbovenop een hogere kwaliteit in afwerking.

Moderne communicatiemogelijkheden vormen een nieuw aspect binnen de dagelijkse leefwereld van de mensen. Door de verhoogde eisen op vlak van energieneutraal bouwen zien steeds meer mensen het nut van automatiseringen binnenshuis in. Een volgend aspect waar de groep vlot op inpikt. “Het automatiseren van toepassingen zoals garagepoorten, rolluiken en andere zaken wordt door onze dienst Automatics volledig uitgewerkt. Zowel plaatsing als opvolging achteraf nemen zij voor hun rekening”, luidt het afsluitend.

Via de spreiding over het Vlaams grondgebied hebben ze een omgeving gecreëerd waarbij de klant optimaal kan profiteren en waar ze hen de best mogelijke service kunnen beiden. In het geval dat er iets ontbreekt op een bepaalde vestiging kunnen zij dankzij ons eigen intercompany systeem dagelijks bij de andere vestigingen terecht. Met de hoofdvestiging te Gent (Santens Metaalwaren en Santens Automatics), de vestiging in Sint-Niklaas (Ijzerwaren Vertommen) en het commercieel team in Grobbendonk (Santens Kempen), beschikt de Santens Groep namelijk over een sterk netwerk aan regionale toeleveranciers – een belangrijke bijdrage aan een snelle uitwisseling en een efficiënte service.

bedrijfsvideo

Informations générales

adresse Nijverheidskaai 3
9040 Gent
België
Numéro de téléphone +32 (0)9 2188618 Adresse email info@santensgent.be site Internet santensmetaalwaren.be

kaart

    Envoie-nous un message

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details