Plateforme pour l'industrie de la construction intérieure & menuiserie
Terug naar overzicht

Moduleo

Moduleo, onderdeel van de IVC Group, is dé specialist voor hoogwaardige, modulaire kunststofvloeren in planken of tegels, LVT genoemd. Deze zien er met hun levensechte textuur zeer realistisch uit en zijn in allerlei patronen te verleggen, door te klikken of te verlijmen, zonder breekwerk dus. De vloer voelt warm, is geluiddempend, uitstekend bestand tegen krassen of vlekken en ook bijzonder geschikt voor badkamer of keuken, want waterbestendig. Ook perfect te combineren met vloerverwarming.

Moduleo wordt in een hypermoderne groene fabriek gemaakt in Avelgem (België). De vloeren bevatten tot 50 % gerecycleerde materialen en zijn ook recycleerbaar. Bij Moduleo staan zorg voor kwaliteit en milieu steeds centraal.

Select
biedt een ruime keuze van hout- en steeneffecten. Ze zijn makkelijk schoon te maken en slijtvast door de vlekbestendige Protectonite-laag. Moduleo vloeren zijn ook geluiddempend, warmte-isolerend en vochtwerend. Dus ook een goede keuze voor badkamers en keukens. Het assortiment is bedoeld voor residentieel gebruik en licht projectgebruik.

Transform
is voorzien van een dikkere slijtlaag en is daarom ideaal voor commerciële ruimten of in de vaakst gebruikte ruimten in de woning. De Protectonite PU-beschermlaag zorgt ervoor dat de Transform-vloeren een uitstekende vlekbestendigheid bieden.

Impress
is een eerbetoon aan de kracht en pracht van de natuur: een impressionante reliëfdruk geeft de vloer een natuurgetrouw gevoel en uitzicht. Karaktervolle houtsoorten komen tot leven met effecten van verouderd, verweerd of céruse hout.

Moods
is een innovatief concept dat beantwoordt aan de vraag van consumenten en architecten naar een meer persoonlijke invulling van de leefruimte. Moods is een creatieve uitbreiding van de Transform en Impress collecties, met 8 innovatieve formaten. De geometrische vormen zijn onderling compatibel, ook met de standaard Moduleo formaten. Daardoor zijn eindeloze verlegpatronen mogelijk en bepaal je meer dan ooit zelf de uitstraling van de ruimte, van uiterst speels tot strak-modern of traditioneel.

Informations générales

Services Vloeren adresse Nijverheidslaan 29
8580 Avelgem
België
Numéro de téléphone +32 (0)9 2610370 Adresse email contactbenelux@modulelmc.com site Internet moduleo.com

kaart

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details