Plateforme pour l'industrie de la construction intérieure & menuiserie
Terug naar overzicht

Finterio

Innovatie voor elk interieur
Als agent/importeur van deur- en raambeslagmeubelbeslagschuifdeursystemen, interieurafwerking en shopfitting richt Finterio zich specifiek tot de vakhandel. We bieden ook advies en ondersteuning aan de aannemer en architect. Ons bedrijf, gevestigd in Wevelgem, vertegenwoordigt diverse Europese topfabrikanten en gaat prat op een sterk uitgebouwd productassortiment.

In ons magazijn beschikken we over een ruime voorraad. Op die manier zorgen we voor een vorm van voorraadbeheer voor onze klanten. Wij begrijpen immers heel goed dat de vakhandel onmogelijk alles in voorraad kan houden. Vandaar dat wij deze taak voor een deel overnemen en vanuit ons magazijn onze klanten snel en flexibel – dat betekent binnen 1 à 2 werkdagen – kunnen beleveren.

Met onze internationale topmerken, bijna allemaal exclusief door Finterio verdeeld in België, beslaan we de hele markt. Sinds 2007 hebben we met Cridea ook ons eigen merk, dat zich toespitst op deurbeslag in roestvrij staal (inox). Dit is een assortiment met een competitieve prijs/kwaliteitsverhouding, zonder evenwel aan kwaliteit in te boeten. De steevast toenemende vraag naar de producten van Cridea toont aan dat we hiermee aan een vraag uit de markt beantwoorden.

Finterio is voortdurend op zoek naar innoverende producten. We bezoeken internationale beurzen om de vinger aan de pols te houden en om ons aanbod verder te verfijnen. We nemen zelf ook deel aan nationale beurzen (Architect@WorkPolyclosePro@WorkArchi Top Event) en streven ernaar een moderne, toekomstgerichte onderneming te zijn.

Informations générales

adresse Vliegveld 45
8560 Wevelgem
België
Numéro de téléphone +32 (0)56 370335 Adresse email info@finterio.com site Internet finterio.be

kaart

    Envoie-nous un message

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details