Plateforme pour l'industrie de la construction intérieure & menuiserie

Veelzijdige Zwaluw Multi-Spray spuit en vernevelt

Zwaluw Multi-Spray is de nieuwe spray in het brede assortiment van Zwaluw Technische Sprays. Het product heeft als eerste een multifunctionele spraycap om de onderhoudsspray als straal of verneveling te spuiten, met of zonder slangetje. Wisselen vergt slechts een eenvoudige en snelle aanpassing. De Zwaluw Multi-Spray is allround inzetbaar in de bouw en industrie voor onderhoud van gereedschap en materialen. En is evenals alle Technische Sprays ontwikkeld door de eigen R&D van Bostik. 

Zwaluw Multi-Spray voorkomt veel problemen of lost ze op. Hij weekt vastgeroeste moeren, schroeven en bouten los, beschermt effectief tegen corrosie, smeert en vet lagers en geleiders in en voorkomt hinderlijk piepen, kraken en knarsen van gereedschap en materialen. Het product bewijst ook goede diensten bij schoonmaken, strippen en verwijderen van achtergebleven restdeeltjes. Tot slot verdrijft de onderhoudsspray vocht uit kieren en naden.

Dit product heeft als eerste van de Technische Sprays van Zwaluw een cobra cap om de spray met een simpele aanpassing te spuiten of te vernevelen. Zwaluw Multi-Spray bevat een onbrandbaar drijfgas en wordt geleverd in een doos van 12 spuitbussen à 400 ml. Kijk op https://www.denbraven.com/nl-be/producten/technologieen/technische-sprays/zwaluw-multi-spray voor meer informatie.

De Zwaluw producten 
Uit eigen productie biedt Bostik al tientallen jaren het internationaal erkende assortiment Zwaluw Technische Sprays voor de veeleisende professional. Ontwikkeling door de eigen R&D afdeling waarborgt gespecialiseerde producten van hoge kwaliteit voor professioneel gebruik in zowel bouw als industrie. De Zwaluw-range van inmiddels ruim 30 producten is verdeeld in de vier categorieën Cleaning, Maintenance, Care en Coating, met ieder een eigen kleur. Reinigen, smeren, lijmen, afbijten of ontdooien: voor iedere klus is er een geschikte spray.

Over Bostik 
Bostik is een toonaangevende wereldwijde producent van lijmen en afdichtingen in de bouw-, consumenten- en industriële markten. Al meer dan een eeuw ontwikkelt het innovatieve lijmoplossingen die slimmer zijn en meer aangepast aan de uitdagingen die het dagelijks leven bepalen. Van wieg tot graf, van huis tot kantoor, de slimme lijmen van Bostik zijn overal te vinden. Zo’n 6.000 gedreven medewerkers in meer dan 50 landen dragen allen bij aan de hoge innovatiegraad en kwaliteitsstandaard en leveren een jaarlijkse omzet van € 2 miljard op. Ga voor de laatste informatie naar www.bostik.com of www.denbraven.com.

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details