Plateforme pour l'industrie de la construction intérieure & menuiserie

Een snoerloze werkplaats dankzij DeWALT

Gereedschapsspecialist DeWALT blijft innoveren. Na de eerste converteerbare 18/45 V accu ter wereld brengt het nu een krachtige snoerloze stofzuiger en een nieuw accu van 12.0 Ah op de markt. Zo zijn kabels en snoeren in de werkplaats binnenkort helemaal verleden tijd.

Zware toepassingen op batterijstroom
In september 2016 opende DeWALT de deur naar een nieuw tijdperk met het XR FLEXVOLT platform. De unieke accu levert liefst 54 volt. Dat betekent dat je de kracht van netstroom in je handen hebt en tegelijk de complete vrijheid van snoerloos werken bewaart. Ook voor zware toepassingen zoals bijvoorbeeld slijpers, cirkelzagen en boorhamers. Het accu is compatibel met alle 18V XR machines, dat zijn er in totaal 140 verschillende.

DeWALT

Krachtige snoerloze stofzuiger
Nu gaat DeWALT op hetzelfde elan verder richting volledig snoerloze werkplaats. De nieuwkomer in het gamma is de DCV586M 54V XR FLEXVOLT Brushless M-klasse stofafzuiger, een krachtige snoerloze stofzuiger voor natte en droge toepassingen. De dubbele filter is vervangbaar en afwasbaar. De stofzuiger is eenvoudig te bedienen, ook vanop afstand dankzij de handige afstandsbediening. Bovendien zorgt de automatische filterreiniging ervoor dat de zuigkracht van de stofzuiger consistent blijft.

DeWALT

Langere werktijd met sterk vermogen
Tegelijk met de snoerloze stofafzuiger lanceert DeWALT een nieuw accu. De DCB548 XR FLEXVOLT accu levert liefst 12.0 Ah. Dat resulteert in een fikse uitbreiding van de werktijd. De accu gebruikt cellen van 21 millimeter met een hoge capaciteit en levert zo 216 Wh energie. In combinatie met de DCS690 doorslijpmachine staat die energie in verhouding met tot 136 zaagsneden per laadcyclus in betonijzer van 16 millimeter. Dat zijn tot 40 zaagsneden meer dan met de DCB547 XR FLEXVOLT accu van 9.0 Ah. 

DeWALT

Toch is de verbeterde batterij niet groter of zwaarder. Ze beschikt bovendien over een handig ledlampje dat waarschuwt wanneer de accu bijna leeg is en moet worden opgeladen. De accu van 12.0 Ah is compatibel met het volledige 54V XR FLEXVOLT-assortiment en met het bestaande 18V XR gereedschap en de bijbehorende laders. 

DeWALT

Tekst: Stephanie Demasure   Beeld: Stanley

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details