Plateforme pour l'industrie de la construction intérieure & menuiserie

Puristisch design, tot in de details

“The details are not the details. They make the design.” Het is een gekende uitspraak van designgrootheid Charles Eames, maar het had net zo goed in de mission statement van de Ostermann groep kunnen staan. Als Europees marktleider inzake onder meer kantenband en meubelbeslag, zorgt de vakhandel ervoor dat je elk project tot in de kleinste details kan stroomlijnen.

Er is geen enkel onderdeel in een meubel- of interieurproject dat aan de dwingende dictatuur van smaken en trends kan ontsnappen. Een perfect design vraagt ook van kanten en ladewanden een volmaakte afstemming op het geheel. In het streven naar een puristische vormgeving betekent dat vandaag steeds vaker: mat en strak.

Mat is mooi

De hoge vlucht die matte afwerkingen enige tijd geleden namen, lijkt in ieder geval nog niet voorbij. Zo lanceerde Egger vorig jaar, als aanvulling op de reeds bestaande PerfectSense Matt afwerking, nog de Topmatt. En onlangs werd het gamma kleuren en dessins in beide afwerkingen verder uitgebreid. Om voor elk Matt en Topmatt oppervlak de perfecte match te vinden, heeft Ostermann vandaag meer dan 180 verschillende ABS Excellent Mat kanten op voorraad.

De nog steeds populaire matte afwerking van plaatmateriaal komt pas echt tot zijn recht met de juiste matte kantenband.

 

Onzichtbaar meubelbeslag

Ostermann is meer dan enkel kantenspecialist. De voorbije jaren zag de vakhandel enorme ontwikkelingen in het gamma meubelbeslag. Laatste nieuwigheid daarin is de Hettich AVANTECH You schuiflade: een knap systeem dat niet alleen alle verstelmogelijkheden biedt om een perfect voegbeeld te realiseren, maar deze bovenal onzichtbaar in de ladezijwand integreert voor een uiterst puur design. Zonder daarbij aan comfort, stabiliteit of installatiegemak in te boeten.

Bij Ostermann laat een team specialisten je graag van naderbij kennismaken met de innovatie en haar technische aspecten, en reken je dankzij de grote voorraad Hettich producten steeds op een levering binnen de 48 uur. 

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details