Plateforme pour l'industrie de la construction intérieure & menuiserie
Afwerking

Optimale bescherming voor houten vloeren

hwoel_nl_fr-1-kopieren

24 juillet 2020 Temp de lecture 2 minutes

Partager cet article

Osmo Holz und Color GmbG & Co. brengt een revolutie teweeg in de oppervlakteafwerking van houten vloeren. Met de introductie van Hardwax-Olie Original 3032 zijdemat biedt het bedrijf een natuurlijke oplossing voor de duurzame bescherming van houten vloeren en meubels.

De olie dringt het hout binnen en beschermt het van binnenuit. Tegelijk vormen de wassen een stabiele, elastische en slijtvaste beschermlaag in de bovenste poriën van het houtoppervlak. Die gouden combinatie maakt de Hardwax-Olie een innovatief afwerkingsproduct. Het hout kan vocht opnemen en afgeven. De afwerking zal niet barsten, bladderen of schilferen. Maar het echte hoogtepunt? Kleine reparaties zijn zonder problemen mogelijk.

Het microporeuze en ademende oppervlak is ideaal voor het beschermen van massieve houten plankenvloeren of parket. Na twee lagen is het houtoppervlak slijtvast, water- en vuilafstotend. Na uitharding is de afwerkingslaag zelfs bestand tegen zweet en speeksel. Dat maakt het ook geschikt voor kinderspeelgoed.

Met de introductie van Hardwax-Olie Original 3032 zijdemat biedt het bedrijf een natuurlijke oplossing voor de duurzame bescherming van houten vloeren en meubels.

 

Ruim assortiment

Om aan de wensen van de klant te blijven voldoen, heeft Osmo de ontwikkeling van Hardwax-Olie voortgezet. In eerste instantie zijn er verschillende glansopties voor Hardwax-Olie Original toegevoegd: mat, semi-mat en glanzend. Hardwax-Olie Farbig voor de subtiele kleuring van houten vloeren, is dan weer verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. Als aanvulling op het Osmo-assortiment voor professionals werd Hardwax-Olie Rapid geïntroduceerd voor snellere droging. Als ideale afwerking voor houten vloeren in commerciële interieurs, waar een hogere slipweerstand vereist is, is Hardwax-Olie Anti-Slip ontwikkeld. Met Osmo Hardwax-Olie Anti-Slip worden verschillende slipweerstanden bereikt. Door al deze ontwikkelingen is de basis altijd hetzelfde gebleven: natuurlijke oliën en wassen die hout beschermen en laten ademen.   

Newsletter

S'inscrire pour recevoir les dernières actualités

Contact
0%

    Envoie-nous un message

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details