Plateforme pour l'industrie de la construction intérieure & menuiserie

Onzichtbare schuifdeuren

Bermabru is het adres bij uitstek voor interieurbouwers die op zoek zijn naar innovaties waarmee ze het verschil kunnen maken. Met Tricks pakt deze groothandel ook nu weer uit met een bijzonder interessante nieuwigheid. Deze schuifdeursystemen openen en sluiten zich zonder zichtbare rails of wielen op de vloer of aan de muur.

Omdat ze geen uitzwaai hebben, zijn schuifdeuren een erg praktische manier om ruimtes op te delen. Hierdoor vinden ze sinds jaar en dag hun toepassing in woningen met beperkte ruimte. Maar ook grote kamers hebben baat bij deze oplossing. Schuifdeuren bestaan namelijk in alle mogelijke uitvoeringen, waardoor ze elk interieur een mooie esthetische meerwaarde kunnen bieden. “Tricks gaat hierbij verder dan de meeste andere producenten,” vertelt Steven Vanes, sales en purchasemanager van Bermabru. “Deze fabrikant creëerde een nieuw beslag dat onzichtbaar is. De deuren glijden zonder vloerwielen geruisloos open en dicht, ongeacht het type van vloerbedekking. Concreet worden de schuifdeuren aan de muur gehangen met een verborgen, zeer functionele glijtoepassing met een modern design. Het mooie aan de oplossing is dat er tussen de muur en deur slechts 10 millimeter tussenruimte nodig is. Deuren tot een gewicht van 50 kilo kunnen zo probleemloos gemonteerd worden. Omdat het systeem geen wielen bevat, is het mogelijk om deuren met een hoogte tot 2500 millimeter te installeren.”

Perfecte uitlijning gegarandeerd

Het systeem wordt eerst op de deur voorgemonteerd. Daarna kan het geheel aan de wand worden bevestigd. “Op die manier is een probleemloze installatie met perfecte uitlijning gegarandeerd”, vervolgt Steven Vanes. “De verborgen, gekruiste kabeloplossing zorgt bovendien voor een perfecte deurbalans, ongeacht in welke positie de deur zich bevindt. Tricks is 3D-regelbaar. De uitlijning ten opzichte van de muur gebeurt zowel horizontaal, verticaal als in de diepte. Door het ontbreken van wielen, kan de oplossing ook voor alternatieve toepassingen worden aangewend. Denk hierbij maar aan kastdeuren, garderobekasten, wandnissen,en zo meer. Tricks is dus een perfect systeem voor creatieve interieurbouwers die zich met echt maatwerk onderscheiden.”   

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details