Plateforme pour l'industrie de la construction intérieure & menuiserie
Nieuw oppervlak geeft elke ruimte karakter

Nieuw oppervlak geeft elke ruimte karakter

Decennialange ervaring, voortdurende doorontwikkeling, inzicht in design en materialen en een focus op de essentie. Dat maakt van HEWI een expert op het gebied van barrièrevrije sanitaire ruimtes. Gedreven door het idee om goed nog beter te maken, werkt HEWI voortdurend aan nieuwe concepten om mensen het leven te vergemakkelijken.

Systeem 900 is het antwoord op de complexe vereisten aan barrièrevrije badkamers. De producten zijn tot in het kleinste detail doordacht en overtuigen door hun functionaliteit, duurzame kwaliteit, slimme montagetechniek en hygiënische vormgeving. Systeem 900 combineert puristisch design met hoge functionaliteit en een uniek breed assortiment. Met Systeem 900 kan vorm worden gegeven aan comfort.

De matte versies van Systeem 900 zijn verkrijgbaar in wit, grijstinten en zwart.

 

Comfort en esthetiek

Goed design betekent voor HEWI ook opties bieden. Systeem 900 brengt dankzij de grote materiaalverscheidenheid ontwerpopties: van de patiëntenbadkamer van een ziekenhuis over het comfortstation van een privékliniek tot in de exclusieve seniorenresidentie. Ook in een hotel voldoet Systeem 900 aan de hoogste eisen van comfort en esthetiek. Met Systeem 900 in matte optiek levert HEWI een nieuwe, spannende bron van inspiratie. Systeem 900 is verkrijgbaar met een oppervlak van roestvast staal of chroom evenals met diepmat oppervlak in wit, grijstinten of zwart. Authentieke, eerlijke materialen en het tijdloze en expressieve productontwerp verlenen ruimten karakter.   

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details