Plateforme pour l'industrie de la construction intérieure & menuiserie

Massief houten komgrepen in Eiken of Noten

Ostermann biedt de keuken-, meubel- en interieurbouwer een grote keuze aan greeplijsten en greepprofielen. Er is keuze uit 35 verschillende modellen. Naast de populaire, aluminium varianten zijn er vanaf nu ook 2 aantrekkelijke komgrepen van massief hout.

Greeplijsten en komgrepen zorgen bij fronten of schuifdeuren voor een uitgesproken karakter en geraffineerd design. Bovendien zorgen greeplijsten ervoor dat de snijvlakken van de kanten elegant afgedekt worden. In de Ostermann Online-Shop kies je uit 35 verschillende modellen, die elk in meerdere oppervlakken en kleuren besteld kunnen worden.

Echte houten komgrepen
Met Limbo 1 en Limbo 2 biedt Ostermann 2 aantrekkelijke komgrepen van massief hout aan. Deze zijn voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer zeer eenvoudig te verwerken en brengen tegelijkertijd natuurlijke accenten in de keuken, woonkamer of op kantoor aan. Er is keuze uit twee verschillende houtsoorten: Eiken en Noten. Passende eindkappen en een montageset kunnen als toebehoren besteld worden. De nieuwe komgrepen worden met een lengte van 2450 mm geleverd. 

Aluminium greeplijsten individueel inkorten, perfect op maat
Aluminium greeplijsten en greepprofielen zijn bij Ostermann met een standaardlengte van 2500 mm leverbaar. Terwijl de echt houten komgrepen voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer eenvoudig in te korten zijn, heeft niet elk bedrijf de tijd of het gereedschap om de aluminium profielen vakkundig in te korten en te bewerken. Daarom levert Ostermann alle greepprofielen vanaf een lengte van 200 mm ook kant-en-klaar geconfectioneerd. 

Komgrepen

De nieuwe komgrepen van massief hout brengen natuurlijke accenten in de keuken, woonkamer en op kantoor aan.

Verwerkingsproces
In de eerste stap wordt het profiel op de millimeter nauwkeurig gezaagd. In de tweede stap worden de uitsparingen van de veer aan beide uiteinden van de greeplijst uitgefreesd. Tenslotte worden de zaagsneden bij- en afgewerkt. Daarbij worden eventuele zaagsporen en oneffenheden weggepolijst. Na bestelling zijn de op maat gemaakte greeplijsten binnen 3 werkdagen gereed voor verzending en hoeven ze enkel nog ingebouwd te worden.  

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details