Plateforme pour l'industrie de la construction intérieure & menuiserie

Gevestigde waarde, nieuwe versie

“Regelmatige updates op basis van feedback van gebruikers.” Het is geen holle slogan bij widooca. In het najaar komt namelijk een nieuwe versie van hun CAD/CAM-software uit. Een sterke configuratie voor binnendeuren is de opvallendste feature.

Een performante CAD/CAM-software, interieurbouwers en de meubelindustrie kunnen niet meer zonder. Widooca is zo’n totaaloplossing voor automatisatie en optimalisatie van de verschillende productiestappen doorheen een bedrijf, van ontwerp tot realisatie. Dit najaar krijgt de software opnieuw een grondige update, zowel visueel en functioneel als qua performance.

Constant werken aan updates

Bram Van Melckebeke, zaakvoerder: “Widooca is al jarenlang gekend voor z’n basisconfiguraties voor interieur en houten schrijnwerk. Deze integreren we nu voor het eerst in één totaaloplossing. En daar houdt het niet op. We vullen aan met een sterke basisconfiguratie voor binnendeuren en zorgen bovendien voor een visueel aantrekkelijke interface om in te werken. Met de versie 20.0 en zijn geplande lancering dit najaar, wordt het mogelijk om in één opdracht zowel ramen en deuren als interieur te verwerken.” En deze grote update is geen eindpunt, geeft Van Melckebeke nog mee: “We luisteren steeds naar onze klanten. Zij gebruiken namelijk onze software. Op basis van hun vragen en tips gaan wij aan de slag. Zo blijft widooca steeds verder ontwikkelen.”

In het echt

Online trainingen hebben hun nut de voorbije maanden zeker bewezen. Toch is Van Melckebeke tevreden dat klanten opnieuw bij widooca kunnen langskomen. “Onze nieuwste versie in het echt ontdekken biedt sowieso meerwaarde. We geven graag een demo aan onze klanten.”  

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details