Plateforme pour l'industrie de la construction intérieure & menuiserie

Een blik op de toekomst

Een oudgediende van ProWood is Sherwin Williams. Deze producent van coatings nam immers al voor de vierde keer deel aan de vakbeurs. Hoewel de verwachtingen inzake opkomst niet volledig werden ingevuld, is de balans toch positief. Want tussen de bezoekers van de stand bleken heel wat interessante profielen te zitten. 

Voor Sherwin Williams is ProWood een evenement waar het niet wil of kan ontbreken. “Onze belangrijkste doelgroep is deze van de schrijnwerkers,” vertelt Joost Segeren, sales manager Benelux. “Deze komen toch in grote getale naar deze vakbeurs. Vandaar dat het een perfect evenement is om aan onze naamsbekendheid te werken. En natuurlijk ook onze noviteiten te laten zien.” 

Sherwin-Williams
De nieuwe blanke exterieur vernis naturel op kozijnen was één van de innovaties die Sherwin Williams voorstelde.

Blik op de toekomst
De stand van Sherwin Williams was helemaal opgebouwd rond haar visie op de toekomst. “Ecologie zal een steeds belangrijker rol spelen,” vertelt Joost Segeren. “Met onze R&D naar een bio-based gamma spelen wij daar proactief op in. Op ProWood hebben we met trots al een eerste reeks producten van de Sherwin Williams Biobased gepresenteerd. Het gaat om een ecologisch alternatief voor binnen- en buitentoepassingen waarbij niet op kwaliteit, prijs of verwerkbaarheid wordt ingeboet. Daarnaast konden de bezoekers kennismaken met onze brandvertragende sealers en het sneldrogende exterieur-gamma. Tenslotte was er nog het assortiment reactieve interieur kleurbeitsen en voorvergrijzende buitenbeitsen dat op heel wat aandacht konden rekenen. Kortom, het was een geslaagde beurs. Niettemin zouden nieuwigheden volgens ons nog meer in de spotlights moeten kunnen worden gezet, bijvoorbeeld via een interactief plein met noviteiten en demo’s. Misschien iets voor de volgende editie?”   

Sherwin-Williams
Er waren ook demonstraties, zoals polijsten met Arti hoogglans lak.

Tekst: Els Jonckheere  Beeld: Sherwin-Williams
Uitgelichte afbeelding: 
Geïnteresseerden mochten een proefbus reactieve kleurbeits mee naar huis nemen.

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details