NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Terug naar overzicht

Thomsit

Met Thomsit kun je elke vloer aan.

Nieuwe producten, een snellere service en een betrokken team:
Met Thomsit heb je in 2020 nog meer power.

Thomsit is een kwalitatief hoogwaardig merk voor de vloer- en parketplaatser. Thomsit biedt innovatieve en professionele oplossingen voor het leggen van vloeren. Het assortiment bestaat uit producten voor het repareren en voorbereiden van vloeren, voorstrijkmiddelen, egaliseermiddelen en lijmen.

Het Thomsit assortiment bestaat onder meer uit:

  • Dekvloeren (o.a. E 40 H en SE 93)
  • Vochtschermen en voorstrijkmiddelen (o.a. R 755 en R 766)
  • Egaliseermiddelen (o.a. XXL Power en XXL Xpress)
  • Vloerlijmen (o.a. TL 280 en K 188E)
  • Parketlijmen (o.a. P 625 en P 685)
  • Ondervloeren (o.a. TF 303 en TF 404)

 

Paradepaardjes in het assortiment van Thomsit zijn; Thomsit XXL Power, premium stofarm egaliseermiddel met een hoge druksterkte uitstekend geschikt voor gebruik onder PVC of parket, Thomsit DS 40 egaliseermiddel voor dikke lagen uitermate geschikt voor toepassingen in de renovatiesector, Thomsit K 188E, hoog rendement dispersiekleefstof voor de nat- en hechtverlijming van PVC-vloerbedekking en Thomsit Flextec parketlijmen, elastische lijmen geschikt voor elk type parket. Ook voor tapijt en linoleum heeft Thomsit een geschikt product, namelijk de T 440, TL 280 en L 240D.

Nieuw in ons assortiment:

  • Thomsit P 699 Harde lijm voor Parket, 1-component SMP-parketlijm met schuifvaste, harde lijmgroeven. Thomsit P 699 is het meest geschikte product om naadvorming te voorkomen. Het overtuigt dankzij een extreem harde lijmril. Daarom is het voor u de perfecte lijm voor het leggen van massief houten vloeren.
  • Thomsit UK 840 Universele vloerbedekkingslijm. Met deze lijm kun je elk project aan. Thomsit UK 840 heeft een zeer grote hechtkracht, is eenvoudige te verwerken en is geschikt voor een breed toepassingsgebied.
  • Thomsit K 190 F vezelversterkte rubber- en PVC-vloerbedekkingslijm, voor alle absorberende ondergronden. K 190 F maakt indruk met een uitzonderlijk eenvoudige verwerking en een gering verbruik. Het product stelt nieuwe normen voor de natte verlijming dankzij een grote hechtkracht en een harde lijmril. Zelfs zeer moeilijk te verlijmen designvloerbedekking wordt stevig op de ondergrond gehouden. Zodoende wordt naadvorming op effectieve wijze tegengegaan.

algemene informatie

Services Lijm- en kitproducent Adres Karolusstraat 2
4903 RJ Oosterhout
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)162 476688 E-mailadres thomsit-info@basf.com Website thomsit.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details