NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Terug naar overzicht

Meubellakken Service Center

Meubellakken Service Center is na meer dan 20 jaar in het vak nog steeds dé houtafwerkingsspecialist. Het is een familiebedrijf waarbij de tweede generatie inmiddels aan het roer staat.

Het verdelen en instellen op maat van lakken, beitsen, vernissen en oliën staat bij ons centraal. Kortom: alles wat op hout verwerkt kan worden. Hierbij kunnen we terugvallen op ons jarenlange vakmanschap dat ons toestaat alle producten perfect op maat samen te stellen. Bovendien leveren we onze afwerkingsproducten en toebehoren -van schuurmiddelen tot materialen voor de spuitcabine- aan diverse sectoren; van keukenbouwers tot parketteurs.

Compleet servicepakket
Met onze technische kennis kunnen we u zelfs bijstaan tot in de spuitcabine. Flexibele leveringen, kleur op maat en een ruim aanbod aan toebehoren maken ons servicepakket compleet. Hierbij worden we steeds geruggesteund door onze trouwe leveranciers Hesse en Vesting, die al sinds het begin belangrijke schakels vormen binnen het maken van de perfecte kleuren op maat.

Hoe kan MSC u helpen?
Service bieden is onze kracht. Hierbij kiezen we bewust voor een familiale aanpak waarbij we u graag met raad en daad bijstaan. Onze vertegenwoordigers zijn dan ook geen traditionele verkopers, maar echte adviseurs. Ze beschikken allen over een technische achtergrond en denken graag met u mee. Zo kan u steeds genieten van degelijk advies, demonstraties of praktische opleidingen bij MSC of op locatie.

algemene informatie

Services Lakken en beitsen Adres Centrum-Zuid 3023
3530 Houthalen
België
Telefoonnummer +32 (0)11 213638 E-mailadres info@meubellakken.be Website Meubellakken.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details