NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Terug naar overzicht

Lecot

Wij zijn Lecot

Vakmensen. Stielmannen. Specialisten. Allemaal rekenen ze op Lecot, omdat ze nergens anders zo’n ruim aanbod en zo’n uitstekende service vinden. Daar zijn we trots op. Wij zijn de sterke schakel voor onze klanten. We ontzorgen hen, met het beste materiaal en het juiste advies. In de winkel, maar ook online. Zo maken we hun werk beter en makkelijker.

Hoe we dat doen?

Allemaal samen. Met elk onze eigen achtergrond en eigen talenten trekken we aan dezelfde kar. Want bij Lecot moet ’t goed vooruitgaan. En als het eens wat minder vlot gaat, kunnen we des te meer op onze collega’s rekenen. Wij blijven niet bij de pakken zitten. We zijn doeners die het heft graag in eigen handen nemen. En dat natuurlijk allemaal in een goeie werksfeer en met de nodige portie plezier.

Wij zijn er altijd en overal

Van een klein ijzerwarenwinkeltje in Heule en Maaseik tot de grootste nationale speler in ijzerwaren, bevestigingen, bouwbeslag, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Lecot bestaat 135 jaar, met reeds een vierde generatie medewerkers en klanten.

Als familiale onderneming zweert Lecot bij duurzame relaties en hechten we de hoogste waarde aan betrouwbaarheid. We houden van heldere afspraken. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. We verlangen kwaliteit van onze medewerkers en onze leveranciers, en doen al het mogelijke om onze belofte te houden. Lecot is de sterke schakel voor al wie actief is in de bouwindustrie.

Op Lecot kan je bouwen.

Veel is in die tijd veranderd, maar het grote assortiment van Lecot is welbekend: met meer dan 110.000 bestelproducten waarvan er 40.000 onmiddellijk beschikbaar zijn, vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Dankzij onze webshop, EDI en easy scanning, en onze leveringen op de werf, of in één van onze vestigingen heb je altijd snel en zonder zorgen de nodige producten voor handen.

Wij zijn vakmannen onder elkaar
We zijn specialisten die onze krachten bundelen voor vakmannen, voor stielmensen. We staan achter hen, als een schaduw, als één team. We zijn doeners met kennis van ‘t vak, passie voor het metier en jarenlange ervaring. We kennen onze klanten.

We geven ze alle tools: niet alleen ‘t beste materiaal, maar ook persoonlijk advies en diensten op maat, altijd en overal. We doen wat moet en meer, we hebben allemaal verschillende talenten met dezelfde ambitie, we halen het strafste uit onszelf. We adviseren en zijn proactief omdat de klanten zich begrepen willen voelen. Lecot en De Strafste Bende staat als één team achter de vakman, om hem te ontzorgen zodat hij zich ten volle kan focussen op zijn vak. We luisteren en zijn benaderbaar, laagdrempelig, vlot, toegankelijk. We staan er altijd met de glimlach of kwinkslag. We zijn specialisten, we zijn nuchter, rechttoe rechtaan, verkopen geen poeha. We staan onze klanten bij, als hun schaduw, als één team.

algemene informatie

Services Vakhandel Adres Vier Linden 9
8501 Heule
België
Telefoonnummer 056 36 45 11 E-mailadres info@lecot.be Website lecot.be/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details