NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Terug naar overzicht

Lamett Europe NV

Vloeren die het leven dragen

Een vloer legt de basis van elke ruimte. Dat mag je gerust letterlijk nemen, want een goede vloer brengt rust naar binnen. De warme eenvoud van de natuur. Hoe hard het leven ook wiebelt. Met je voeten op de vloer verstomt al dat geraas tot een zacht geruis, en wordt elk moment thuis een verademing. Onze vloeren zijn een blanco canvas voor een leven dat je zelf aankleedt. Een leven dat draait om genieten. Koesteren. Ontspannen. Om leven in de puurste zin van het woord.

Een vloer moet mooi en tijdloos zijn, maar ook oerdegelijk.

Wie ooit al vol verwondering naar een boom heeft staan kijken, weet dat niets zo mooi — én zo grillig — is als de natuur. Elke boom in het bos is net dat tikkeltje anders, perfect in z’n imperfectie. En dus geldt hetzelfde voor de planken in je vloer. Met liefde en geduld selecteren we de mooiste bomen, bepalen we welk deel van de stam we gebruiken en kiezen we de juiste afwerking.

Gedreven door kennis en expertise

We staan altijd paraat om klanten met onze kennis en expertise door de technische kant van het verhaal te loodsen. In elke interactie moet onze passie en vakkundigheid doorsijpelen. We zijn gebeten door wat we doen en willen alleen het allerbeste afleveren. Voor elk probleem en elke vraag zoeken we de beste oplossing. Met Lamett heb je de perfecte partner. Niet alleen om technische vragen te stellen, maar ook om een oplossing te vinden die helemaal bij je past. Dat is tenslotte waar het om draait.

Goed en graag gemaakt

Bij Lamett worden succes gevierd en plezier gedeeld. Een bedrijf kan nooit gezond groeien als haar mensen ongelukkig zijn, en dus staan respect, zelfontwikkeling en positiviteit voorop. We zijn gebeten door wat we doen, en dat merk je ook. Op elke vraag hebben we een antwoord, en in elke interactie sijpelt onze passie—en ons optimisme—door. Het liefst werken we samen met leveranciers en partners uit die dezelfde positieve attitude uitdragen. Onze compagnons de route zijn stuk voor stuk bedrijven die hun mensen met respect en menselijkheid behandelen.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Vloeren Adres Ter Donkt 2
8540 info@lamett.eu
België
Telefoonnummer 056 77 45 15 E-mailadres info@lamett.eu Website www.lamett.eu

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details