NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Terug naar overzicht

DEWALT

In haar lange bestaan heeft DEWALT een goede naam als ontwerper, ontwikkelaar en producent van duurzame en professionele stationaire machines opgebouwd. In 1923 vond Raymond DEWALT de radiaalzaagmachine uit, die jarenlang de toon voor kwaliteit en duurzaamheid zou zetten.

Het werd de start van een stevige reputatie bij professionele gebruikers. En een traditie van duurzaamheid, kracht, precisie en betrouwbaarheid werd het handelsmerk van DEWALT. De geel/zwarte kleurencombinatie is een gedeponeerd handelsmerk voor DEWALT machines en accessoires.

DEWALT Vandaag

We bouwen deze traditie nog steeds uit naar een veelzijdig programma van hoogwaardig elektrisch gereedschap en accessoires. Doordat overal ter wereld steeds meer vakmensen voor DEWALT kiezen is DEWALT al meerdere jaren het snelst groeiende merk. Tevens is DEWALT in Noord-Amerika al jaren marktleider op het gebied van professioneel elektrisch gereedschap.

Milieu

In het belang van de eindgebruiker zijn er de normen van CE, VDE, beroepsverenigingen en van de overheid op het gebied van techniek, het milieu en vooral veiligheid. Alle producten van DEWALT voldoen uiteraard aan deze hoogstaande eisen. Het DEWALT hand- en stationair gereedschap beantwoordt niet enkel aan de strenge Duitse GS-normen (Geräte Sicherheitsgesetzes) met betrekking tot de veiligheid van de machines maar DEWALT producten dragen tevens het CE-Label.

algemene informatie

Services BouwmaterialenHoutbewerkingsmachines Adres Egide Walschaertsstraat 16
2800 Mechelen
België
Website dewalt.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details