NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Terug naar overzicht

DB&S Machines

Bij DB&S Machines hebben we al meer dan 25 jaar expertise opgebouwd in de verkoop, installatie en onderhoud van machines voor houtbewerking. Wij bieden u het beste aan op het vlak van kantenverlijming, CNC-boor- & freesmachines, schuurmachines, zaagmachines en andere standaardmachines. Voor elk bedrijf, van éénmanszaak tot industrie, en elke gedreven hobbyist bieden we dé oplossing op maat om het werk beter en efficiënter te maken.

In België zijn we de exclusieve verdeler van de Duitse en Oostenrijkse merken OTT, Mayer, Format4, Felder, Hammer en Bonacin en verdeler van het Belgische topmerk Vertongen. Producenten die stuk voor stuk bekend staan om hun betrouwbaarheid en degelijkheid.

Net als DB&S zijn het familiebedrijven die elke dag de hoogste kwaliteit nastreven.

Wij zorgen met onze houtbewerkingsmachines ervoor dat u uw vakmanschap aan de wereld kan tonen!

We verwelkomen je graag en met veel enthousiasme in onze ruime showroom. Door de geldende maatregelen rond Covid19/Corona is dit wel enkel mogelijk op afspraak en volgens de geldende voorschriften van de overheid. Contacteer ons gerust om een afspraak te maken!

We vragen ook aan iedereen om zich te registreren bij het binnenkomen en daar te wachten tot er iemand je verder komt begeleiden.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Machines Adres Bruggesteenweg 109 C
8830 Hooglede-Gits
België
Telefoonnummer +32 (0)51 70 54 66 E-mailadres info@dbs-machines.be Website www.dbs-machines.be btw nummer BE0454.613.363

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details