NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Terug naar overzicht

Bona n.v.

Vanaf het eerste begin in 1919 heeft er altijd een rode draad dwars door het bedrijf Bona heen gelopen. Onze waarden – Passie, Prestatie en Pionieren – zie je terug in alles wat we doen, van onze producten en onze bedrijfscultuur tot onze duurzame manier van werken. Het gaat om méér dan de manier waarop we het bedrijf runnen, het gaat om onze interactie met de rest van de wereld.

Ons verhaal

Wilhelm Edner, de oprichter van Bona, begon met een kleine kruidenierswinkel in Malmö in Zweden, waarbij koffie zijn favoriete product was. In die winkel verkocht hij ook Bonvax dat, als het werd aangebracht op de houten vloer, zorgde voor een geboende beschermlaag. Edner zag de mogelijkheden van Bonvax en richtte Bona AB in 1919 op. Inmiddels zijn we 100 jaar verder en loopt Bona binnen de branche voor hardhouten vloeren voorop met innovatie, ervaring en kennis op allerlei gebieden, met maar één ding voor ogen: de schoonheid van vloeren naar boven halen. Lees ons verhaal

Onze Belofte

We beloven iedere dag met ieder product en in ieder proces producten en ervaringen te bieden die de schoonheid van vloeren naar boven halen. Van ons inzet aan duurzaamheid tot onze relaties met onze klanten en onze ongeëvenaarde service streven wij altijd en overal naar niets minder dan het allerbeste.

Meer info

Duurzaamheid

We zien het als onze verantwoordelijkheid beter te handelen en beter te zijn in alles wat we doen.

Duurzaamheid vormt de kern van onze organisatie en is al in onze bedrijfscultuur geïntegreerd sinds 1919. Als we iets hebben geleerd op basis van 100 jaar inzet ten aanzien van duurzame praktijken, dan is het wel dat duurzaamheid altijd in ontwikkeling is. Het is niet zozeer een einddoel als wel een uit meerdere facetten bestaande reis die verandert naarmate onze wereld verandert. Ontwikkelingen in technologie, nieuwe innovaties en culturele verschuivingen zijn van invloed op de manier waarop we een betere wereld creëren.

Meer info

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Vloeren Adres Leuvensesteenweg 542/C3
1930 Zaventem
België
Telefoonnummer 02 721 27 59 E-mailadres infobelgium@bona.com Website bona.com/nl-be/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details