NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Terug naar overzicht

Baars & Bloemhoff

Wij zijn een bedrijf dat in 1972 ontstond toen Goodwin Baars en Gerard Bloemhoff een groothandel in decoratief plaatmateriaal startten. Met hun gedreven handelsgeest, introduceerden ze als eerste Pfleiderer producten op grote schaal in Nederland. Daarmee legden ze de basis voor een bedrijf dat zich met een brede range aan producten volledig zou toewijden aan de behoeften van de interieurbouwer. Ze groeiden, kregen een bredere klantenbasis en maakten naam in interieurbouwend Nederland. 27 jaar lang bleef Baars & Bloemhoff een zelfstandig familiebedrijf totdat het in 1999 werd overgenomen door een ander familiebedrijf, namelijk De Stiho Groep.
Sindsdien is er onder die paraplu verder gebouwd aan het specialisme van Baars & Bloemhoff. Met een jonge club mensen van  gemiddeld 35 jaar, speuren we internationale markten af op zoek naar nieuwe materialen en merken die interieurs in Nederland mooier kunnen maken. Een keur aan exclusieve materialen en merken is inmiddels uit voorraad leverbaar.

Wat drijft ons?
Wij worden enthousiast van mooi gemaakte interieurs van winkels, kantoren, horeca, zorginstellingen en andere publieke ruimtes.

Wat willen we?
We willen de interieurarchitect inspireren met de laatste ontwikkelingen op het gebied van decoratief plaatmateriaal. Daarnaast maken we de interieurbouwer graag succesvoller door hem te voorzien van het juiste advies en door de door hem bestelde materialen op tijd en in goede orde te bezorgen.

Kortom: wij helpen u graag uw mooiste interieurproject te realiseren!

Hoe doen we dat?
Onze interieurprofessionals adviseren u op één van onze 4 verkoopkantoren en onze accountmanagers komen graag bij u langs. Daarnaast stellen wij u graag onze Inspiratiecentra in Amsterdam en Schiedam ter beschikking, waar u meer dan 2000 wisselde decoren op minimaal A4 formaat kunt zien en voelen. Het logistieke team in Zaandam, verzorgt een efficiënte verpakking en verzending van de bestelde materialen.

algemene informatie

Services Decoratief plaatmateriaal Adres Schaverijstraat 9 E
3534 AS Utrecht
Nederland
Telefoonnummer +31 (0) 88 102 8080 E-mailadres utrecht@baars-bloemhoff.nl Website baars-bloemhoff.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details