Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Bouw- & meubelbeslag

Zwart van kop tot teen

Je kan er de laatste jaren niet omheen. Zwart is de kleur die je als interieurbouwer in je assortiment moet hebben om in te spelen op deze blijvend populaire trend. En dat heeft ook groothandel in meubelbeslag Du Pont begrepen. Met hun Darby Doors en bijhorende scharnieren en 3D-regeling komen ze aan de vraag tegemoet. […]

img_9390-kopieren

16 oktober 2020 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

Je kan er de laatste jaren niet omheen. Zwart is de kleur die je als interieurbouwer in je assortiment moet hebben om in te spelen op deze blijvend populaire trend. En dat heeft ook groothandel in meubelbeslag Du Pont begrepen. Met hun Darby Doors en bijhorende scharnieren en 3D-regeling komen ze aan de vraag tegemoet.

Vooral in landelijke interieurs doen de stalen ramen en deuren het goed. Ze creëren een moderne look die interieurliefhebbers dan ook graag doortrekken naar de keuken, badkamer, slaapkamer of woonkamer. En daar komt Du Pont op het toneel met het gamma Darby Doors: zwarte kaderdeuren met glasvulling op maat geproduceerd in hun eigen atelier in het Kempische Pulderbos.

“De sterkte van dit assortiment zit in het strakke karakter van de deuren en tegelijk in het behoud van die landelijke uitstraling”, zegt zaakvoerder Alain Leyssens. “De deuren zijn voorzien van eventuele horizontale en verticale onderbrekingsprofielen en uitgerust met alle nodige technieken waardoor je het regelcomfort en de kwaliteit van een moderne keukendeur behoudt.” Zo vind je op de Darby Doors Blum kaderdeurscharnieren in onyxzwart. Dit geeft een elegant, uniform resultaat. Bovendien zijn ze uitgerust met 3D-regeling en met de BLUMOTION-functie voor een hoge en geruisloze bewegingskwaliteit.

Ook spiegeldeuren met een passende bovenbouwlamp zitten in het assortiment. (Beeld: fotografie©www.fotovanhuffel.be)

 

Aandacht voor details

Niet alleen de scharnieren zijn zwart. Voor Darby Doors let Du Pont echt op elk detail. “Zo hebben we ook de vijsjes die nodig zijn voor de montage aan de achterzijde volledig in het zwart gezet. Zelfs de inlegrubbers om het glas te beschermen, zijn zwart”, licht Alain Leyssens toe. “Daarnaast kies je ook welk type beglazing je wil. We hebben zestien soorten in het gamma. De basis zoals helder, gezuurd of spiegeleffect bieden we aan, samen met enkele innovatieve en vintage mogelijkheden. Onze crepi, oceanic, kathedraalblauw of -groen geven interieurarchitecten heel wat inspiratie en vrijheid om met kaderdeuren aan de slag te gaan in hun ontwerpen.”

De details en elk aspect van de productie en montage worden uitgevoerd en gemonitord in het atelier van Du Pont. “Zo beheren we de volledige logistieke flow en garanderen we korte levertijden”, zegt de zaakvoerder nog. “We houden ook de kostprijs onder controle en kunnen snel nieuwe, aanvullende producten lanceren zoals onze Darby Mirrors. Dat zijn spiegels met een passende bovenbouwlamp. Uiteraard ook op maat van de gebruiker.”

Voor dit assortiment is op elk detail gelet. Van de vijsjes tot de scharnieren. Alles kreeg een zwarte kleur.
(Beeld: fotografie©www.fotovanhuffel.be)

In één klik

De Darby Doors bestellen is bovendien verrassend eenvoudig. Via www.darbydoors.be kan je een hele opstelling met kaderdeur en vulling simuleren in een configurator. Zo heb je ook meteen een idee van het kostenplaatje. Is de offerte ok, dan stuur je het met een klik op de knop door naar de productiehal. “Onze website biedt ook heel wat inspiratie. Je ziet er onze maatdeuren en verschillende vullingen in volle glorie. Maar je kan de Darby Doors op nog andere manieren ontdekken. We komen bijvoorbeeld met plezier eens langs en brengen dan een voorbeelddeur en stalen van onze glasvullingen mee. Je kan zelf eventueel een demoset bestellen, compleet met profielen en stalen, om aan je klanten te tonen. Of zet je tv eens aan wanneer Jeroen Meus aan het koken is. Zijn nieuwe keuken is uitgerust met ons gamma Darby Doors. Mooiere reclame kunnen we ons haast niet wensen”, besluit Alain Leyssens.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%