NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Zwart van kop tot teen

Zwart van kop tot teen

Je kan er de laatste jaren niet omheen. Zwart is de kleur die je als interieurbouwer in je assortiment moet hebben om in te spelen op deze blijvend populaire trend. En dat heeft ook groothandel in meubelbeslag Du Pont begrepen. Met hun Darby Doors en bijhorende scharnieren en 3D-regeling komen ze aan de vraag tegemoet.

Vooral in landelijke interieurs doen de stalen ramen en deuren het goed. Ze creëren een moderne look die interieurliefhebbers dan ook graag doortrekken naar de keuken, badkamer, slaapkamer of woonkamer. En daar komt Du Pont op het toneel met het gamma Darby Doors: zwarte kaderdeuren met glasvulling op maat geproduceerd in hun eigen atelier in het Kempische Pulderbos.

“De sterkte van dit assortiment zit in het strakke karakter van de deuren en tegelijk in het behoud van die landelijke uitstraling”, zegt zaakvoerder Alain Leyssens. “De deuren zijn voorzien van eventuele horizontale en verticale onderbrekingsprofielen en uitgerust met alle nodige technieken waardoor je het regelcomfort en de kwaliteit van een moderne keukendeur behoudt.” Zo vind je op de Darby Doors Blum kaderdeurscharnieren in onyxzwart. Dit geeft een elegant, uniform resultaat. Bovendien zijn ze uitgerust met 3D-regeling en met de BLUMOTION-functie voor een hoge en geruisloze bewegingskwaliteit.

Ook spiegeldeuren met een passende bovenbouwlamp zitten in het assortiment. (Beeld: fotografie©www.fotovanhuffel.be)

 

Aandacht voor details

Niet alleen de scharnieren zijn zwart. Voor Darby Doors let Du Pont echt op elk detail. “Zo hebben we ook de vijsjes die nodig zijn voor de montage aan de achterzijde volledig in het zwart gezet. Zelfs de inlegrubbers om het glas te beschermen, zijn zwart”, licht Alain Leyssens toe. “Daarnaast kies je ook welk type beglazing je wil. We hebben zestien soorten in het gamma. De basis zoals helder, gezuurd of spiegeleffect bieden we aan, samen met enkele innovatieve en vintage mogelijkheden. Onze crepi, oceanic, kathedraalblauw of -groen geven interieurarchitecten heel wat inspiratie en vrijheid om met kaderdeuren aan de slag te gaan in hun ontwerpen.”

De details en elk aspect van de productie en montage worden uitgevoerd en gemonitord in het atelier van Du Pont. “Zo beheren we de volledige logistieke flow en garanderen we korte levertijden”, zegt de zaakvoerder nog. “We houden ook de kostprijs onder controle en kunnen snel nieuwe, aanvullende producten lanceren zoals onze Darby Mirrors. Dat zijn spiegels met een passende bovenbouwlamp. Uiteraard ook op maat van de gebruiker.”

Voor dit assortiment is op elk detail gelet. Van de vijsjes tot de scharnieren. Alles kreeg een zwarte kleur.
(Beeld: fotografie©www.fotovanhuffel.be)

In één klik

De Darby Doors bestellen is bovendien verrassend eenvoudig. Via www.darbydoors.be kan je een hele opstelling met kaderdeur en vulling simuleren in een configurator. Zo heb je ook meteen een idee van het kostenplaatje. Is de offerte ok, dan stuur je het met een klik op de knop door naar de productiehal. “Onze website biedt ook heel wat inspiratie. Je ziet er onze maatdeuren en verschillende vullingen in volle glorie. Maar je kan de Darby Doors op nog andere manieren ontdekken. We komen bijvoorbeeld met plezier eens langs en brengen dan een voorbeelddeur en stalen van onze glasvullingen mee. Je kan zelf eventueel een demoset bestellen, compleet met profielen en stalen, om aan je klanten te tonen. Of zet je tv eens aan wanneer Jeroen Meus aan het koken is. Zijn nieuwe keuken is uitgerust met ons gamma Darby Doors. Mooiere reclame kunnen we ons haast niet wensen”, besluit Alain Leyssens.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details