NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Zoekfunctie vergemakkelijkt keuze
Kantenband van Rehau.

Zoekfunctie vergemakkelijkt keuze

In een paar stappen naar het juiste product

Proloc levert een breed scala aan hoogwaardige producten voor meubelmakers en interieurbouwers. Het ruime aanbod aan lijmen, schuurmiddelen, kitten, verbinders en kantenband is nu nog overzichtelijker. Zo vindt elke klant wat hij zoekt.

Het bedrijf is constant bezig met het verbeteren van de dienstverlening en het aanbieden van de beste producten. De bedoeling is dat elke professional er vindt wat hij zoekt. Daarom is de webshops onlangs vernieuwd, waarbij de zoekfunctie flink onder handen is genomen. Het doel van deze vernieuwing was om het klanten makkelijker te maken om de juiste producten te vinden.

De vernieuwde zoekfunctie is uiterst gebruiksvriendelijk en snel. Je voert simpelweg de productcode in de zoekbalk in en de webshop geeft automatisch het product weer. Hierbij worden zelfs suggesties gedaan om het zoeken nog gemakkelijker te maken. Ben je op zoek naar kantenband van bijvoorbeeld het kleurnummer U999, dan toont de webshop automatisch de beschikbare opties.

De verbeterde webshop is nu online.

De juiste structuur in slechts één klik

Eenmaal je de gewenste kantenband gevonden heb, kan je de daarbij passende structuur selecteren. De webshop geeft meteen de enige optie weer die overeenkomt met de selectie. Dit betekent dat je als klant geen tijd meer moet verspillen met het bekijken van producten die niet aan de zoekcriteria voldoen.

Standaard volumekorting op kantenband en fineerband

Om het voor klanten nog aantrekkelijker te maken om bij Proloc te bestellen, heeft het bedrijf standaard volumekorting ingesteld op kantenband en fineerband. Deze korting wordt automatisch toegepast bij het bestellen van meerdere meters van hetzelfde product en afmeting. Om de prijzen te kunnen zien moet je als klant ingelogd zijn. Een account aanmaken kan eenvoudig via de website.

De vernieuwde webshop ontdekken? Bezoek proloc.nl. Onder de tab ‘Info & tips’ vind je handige tips over de volumekorting, leveringsvoorwaarden, … Zo wordt het nog makkelijker om te bestellen en loopt je geen korting mis.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details