NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Zintuiglijk samenspel biedt nieuwe designmogelijkheden
De anti-fingerprinteigenschap komt vooral tot zijn recht bij donkere decoren.

Zintuiglijk samenspel biedt nieuwe designmogelijkheden

Sinds hun lancering in 2015 zijn de gelakte PerfectSense-spaanplaten van EGGER een wereldwijd succes. Nu gaat de specialist in houtmaterialen een stap verder en breidt zijn lakportfolio uit met de nieuwe PerfectSense Feelwood-platen. De matte, fluweelzachte en gestructureerde oppervlakken openen nieuwe mogelijkheden in meubel- en interieurdesign.

Met zijn productinnovatie PerfectSense Feelwood combineert EGGER het beste van twee werelden in één duurzame spaanplaat: het matte, fluweelachtig warme oppervlak met anti-fingerprinteigenschap van PerfectSense Matt met de Feelwood synchrone oppervlaktestructuren. Daarmee is EGGER, fabrikant van materialen op houtbasis, een voorloper in zijn branche. De innovatieve gelakte platen werden bekroond met de Red Dot Award: Product Design 2021 en de German Innovation Award 2021.

Hoge designkwaliteit met robuuste eigenschappen

PerfectSense Feelwood is een uniek, harmonieus samenspel van uitzicht en gevoel. “Klanten hechten een bijzondere waarde aan een natuurlijke uitstraling. Ons nieuw product beantwoordt aan de trend van matte, geoliede oppervlakken van echt hout en toont een natuurlijkheid die nooit eerder werd bereikt op een duurzame kernplaat op houtbasis. Je kan het zien, maar je voelt het vooral”, zegt Klaus Monhoff, hoofd Decor- en Designmanagement in de EGGER-groep.

De matte lak met zijn resistente eigenschappen maakt de PerfectSense Feelwood-platen geschikt voor alle verticale toepassingen en in het bijzonder voor gebruik in badkamers en keukens, waar meubels en interieurinrichtingen tegen vocht en warmte moeten kunnen. EGGER biedt vijf nieuwe houtreproducties en de trendkleur zwart aan. Bij de ontwikkeling en keuze van de decoren koos EGGER bewust houtsoorten die al veel natuurlijke elementen bevatten, zoals bijvoorbeeld Cuneo eik met spinthout, bruine Halifac eik met kleine scheurtjes in of Garonne eik met reflecterend karakter.

Voor distributeurs, architecten en verwerkers zijn de PerfectSense Feelwood gelakte platen uit voorraad leverbaar in de afmetingen 2.800 op 2.070 millimeter en 19 millimeter dikte. ABS-randen (23 op 1,0 millimeter), die qua decor en structuur optimaal op de oppervlakken zijn afgestemd, maken het assortiment compleet.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details