Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Sectornieuws

Zilveren Annual Multimedia Award voor Parador Online Brand Store

Parador_Annual-Multimedia-Award_Online-Brand-Store-kopiëren

9 december 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

De Parador Online Brand Store, die sinds juni vorig jaar de digitale en analoge werelden van de premium fabrikant van vloer-, wand- en plafondinrichtingsproducten uit Coesfeld succesvol samenbrengt, is nu bij de jaarlijkse Multimedia Award 2022 met ‘Zilver’ onderscheiden.

De Online Brand Store won in de categorie E-Commerce & Online Store een zilveren trofee op de Annual Multimedia Award 2022. Parador voegt zich daarmee bij een galerij van prestigieuze nationale en internationale prijswinnaars. In totaal werden dit jaar 103 projecten bekroond voor hun digitale uitmuntendheid. ‘Door het opbouwen van een slimme merkidentiteit en het geloofwaardig overbrengen ervan op de doelgroep, scoorden projecten dit jaar punten bij de jury’, zo luidt de officiële aankondiging over de succesvolle deelname van Parador.

‘Wij zijn bijzonder trots dat ons holistische concept van de Online Brand Store door de ervaren vakjury zo positief onderscheiden werd’, benadrukt Birgit Kunth, hoofd merk, marketing en communicatie bij Parador. De Parador Online Brand Store heeft sinds zijn start al meerdere onderscheidingen ontvangen, o.a. de Duitse Brand Award 2021, de Duitse Prijs voor Online Communicatie 2021 en de Duitse Design Award 2021.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details