NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Xtrafloor®Flex Pro: zelfklevende ondervloer

Xtrafloor®Flex Pro: zelfklevende ondervloer

Snelle, lijmloze plaatsing met maximaal comfort

Als Belgische specialist in luxevinyl ontwikkelde IVC Group een duurzame totaaloplossing voor bijna elke ruimte: Xtrafloor®Flex Pro. Deze zelfklevende ondervloer combineert de voordelen van een verlijmde vloer met het installatiegemak van een zwevende clickvloer. Door het gebruik van lijm overbodig te maken én alle recyclageopties open te houden, verkleint IVC Group haar ecologische voetafdruk.  

Vergeet bobbels, blazen, kiertjes in de vloer of ongewilde lijmresten. Met Xtrafloor®Flex Pro ontwikkelde IVC Group een specifieke ondervloer voor een zwevende plaatsing van de IVC-luxevinylvloeren. Want vaak kan je in de praktijk een dekvloer niet egaliseren of mag je LVT-tegels, -planken en -mozaïek niet verlijmen.

Dan vormt Xtrafloor®Flex Pro een professionele, volwaardige oplossing: vormvast en de allerbeste dimensionele stabiliteit. Zo blijft de lange levensduur van de luxevinylvloer behouden, zonder aan functionaliteit, uitstraling of comfort in te boeten. Bovendien kan je de vloer spanningsvrij verleggen en afwerken met of zonder plinten, makkelijk herpositioneren en opnieuw verwijderen zonder sporen.

Grote troef van Xtrafloor®Flex Pro is de vlotte plaatsing: simpel, snel en schoon – van een stofvrije renovatie tot geurloze installatie.De ondervloer kan gemakkelijk op een bestaande vloer gelegd worden en effent zelfs kleine ongelijkheden. Onmiddellijk beloopbaar ook, geschikt voor langdurig of intensief gebruik én probleemloos te combineren met vloerverwarming en -koeling. Met deze zelfklevende oplossing plaats je de vloer de helft sneller, in vergelijking met een traditioneel gelijmde LVT-vloer. Andere troef: de verbeterde geluidsisolatie en het wandelcomfort.

www.ivc-commercial.com | projectsbelux@ivc-commercial.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details