NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
XR® FLEXVOLT is nóg krachtiger geworden

XR® FLEXVOLT is nóg krachtiger geworden

De volgende generatie van het DEWALT® XR® FLEXVOLT assortiment levert tot 47% meer vermogen*

· 54V XR® FLEXVOLT machines met extra veel vermogen, verbeterd met nieuw ontwikkelde Brushless motortechnologie, alsook verbeterde software en bediening

· Verbeterde producten bieden tot 47% meer vermogen* in vergelijking met vorige modellen

· De 190mm Cirkelzagen (DCS578/DCS579), 125mm haakse slijper (DCG418) en reciprozaag (DCS389) leveren ongeëvenaarde snoerloze prestaties voor de meest veeleisende toepassingen

Dankzij de revolutionaire nieuwe Brushless motor- en accutechnologie en een combinatie met verbeterde elektronica, software en bediening heeft DEWALT® vier Ultra High Power XR® FLEXVOLT machines van 54 V op de markt gebracht. Deze zijn een nieuwe prestatiestandaard en leveren tot 47 % meer vermogen* in vergelijking met vorige modellen.

De DEWALT XR FLEXVOLT machines, voor het eerst gelanceerd in 2016, hebben de snoerloze markt getransformeerd en zijn erkend als de krachtigste binnen hun categorie. Elke machine is ontworpen om de prestaties van gesnoerde modellen te bieden met de vrijheid van een snoerloze werking om te voldoen aan de eisen van bouwprofessionals die in de zwaarste en meest extreme en afgelegen omstandigheden werken. Met de volgende generatie Ultra High Power machines wordt de XR FLEXVOLT-traditie van efficiëntie in zware toepassingen voortgezet, met extra vermogen en een hoge autonomie.

dcs578n_a3-kopieren

De eerste in het nieuwe assortiment zijn de DEWALT 54V XR FLEXVOLT DCS578 en DCS579 cirkelzagen van 190 mm, die tot 47% krachtiger* zijn dan hun voorgangers. Deze krachtige cirkelzagen hebben een zaagdiepte tot 67 mm bij 90°, een AirLock™-aansluiting om stovrij te kunnen werken, een elektronische veiligheidsrem en kunnen snel en zonder gereedschap versteld worden. De DCS579 biedt het extra voordeel van geleidercompatibiliteit.

De tweede vernieuwde machine met de geavanceerde nieuwe functies is de DEWALT 54 V XR FLEXVOLT DCG418 125mm haakse slijper, een ergonomisch ontworpen haakse slijper die uitstekende prestaties koppelt aan onovertroffen gebruikersbescherming en comfort. Dit verbeterde model levert tot 30% meer vermogen* dan het vorige model.

dcs389n_a3-kopieren

De DEWALT 54 V XR FLEXVOLT DCS389 reciprozaag biedt buitengewone zaagkracht, een hoogwaardige en goed gebalanceerde behuizing en een gestroomlijnde achterste handgreep. Dit gereedschap heeft bovendien 19% meer vermogen* dan zijn voorganger om de meest uitdagende zaagtoepassingen aan te kunnen.

Gil Van Meenen, Product Marketing Manager DEWALT: “De afgelopen vier jaar hebben we hard gewerkt aan de realisatie van de snoerloze werkplaats, en met de ontwikkeling van ons XR FLEXVOLT-platform hebben we ongekende kracht, duurzaamheid en gebruiksduur geleverd in producten die uitblinken in de meest extreme omstandigheden. DEWALT XR FLEXVOLT is compatibel met meer dan 200 18V en 54V machines, heeft de lat voor snoerloze innovatie hoger gelegd en voldoet aan de eisen van miljoenen professionals wereldwijd. Het heeft de wereld van bouwgereedschap drastisch veranderd. Met deze nieuwe Ultra High Power XR FLEXVOLTtechnologie zetten we opnieuw een nieuwe standaard voor snoerloze machines, met toonaangevende apparatuur die is gebouwd voor buitengewone prestaties.”

dcs578t2_1-kopieren

Prijzen en beschikbaarheid

Adviesprijs DEWALT DCS578NT-XJ (zonder accu’s) 279€ ex. BTW

Adviesprijs DEWALT DCS578X2-QW (incl. accu’s en lader) 629€ ex. BTW

Adviesprijs DEWALT DCS579NT-XJ (zonder accu’s) 329€ ex. BTW

Adviesprijs DEWALT DCS579X2-QW (incl. accu’s en lader) 679€ ex. BTW

Adviesprijs DEWALT DCG418NT-XJ (zonder accu’s) 329€ ex. BTW

Adviesprijs DEWALT DCG418X2-QW (incl. accu’s en lader) 679€ ex. BTW

Adviesprijs DEWALT DCS389NT-XJ (zonder accu’s) 329€ ex. BTW

Adviesprijs DEWALT DCS389X2-QW (incl. accu’s en lader) 679€ ex. BTW

Deze zijn reeds beschikbaar bij de erkende DEWALT verdelers.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details