NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
XL-lades van Sortimo nu beschikbaar in nieuwe afmetingen

XL-lades van Sortimo nu beschikbaar in nieuwe afmetingen

Sortimo, marktleider in bedrijfsvoertuiginrichting en slimme mobiliteitsoplossingen, breidde onlangs zijn aanbod van XL-schuiflades, de Jumbo-Unit-lades, uit. De nieuwe afmetingen van de lades laten toe dat de beschikbare ruimte in bedrijfsvoertuigen gemaximaliseerd wordt, een enorme meerwaarde voor de dagelijkse praktijk van vakmannen. Dankzij hun robuuste design en vlaklast tot 100 kg, maken de ‘Jumbo-Unit’-lades het bovendien mogelijk om eenvoudig, snel en veilig, grote en zware ladingen in het voertuig op te bergen.

Nieuwe afmetingen

De grootvolumelades met nieuwe diepte-afmetingen, 14 (1409,4 mm) en 16 (1617,4 mm), en hoogte-afmeting, 21-raster (357 mm), zijn nu beschikbaar. De nieuwe breedte 2,5 (612,4 mm) houdt in dat de laadruimte nog efficiënter kan gebruikt worden, en dat in verschillende types bedrijfsvoertuigen.

De XL-lades kunnen zowel in de lengte als in de breedte in het voertuig geplaatst worden voor flexibel gebruik. De extreem sterke telescooprails en de grote ladegreep verzekeren ergonomisch laden en lossen via de achterzijde of zijdeur. Dat laat toe dat zware en volumineuze goederen tot en met 100 kg compact en veilig kunnen worden opgeborgen, zonder dat de vakman in het voertuig moet klimmen. De grote ladefronten zorgen tevens voor een gemakkelijke toegang tot de inhoud van de lades.

Flexibel en compatibel

Indien de Jumbo-Unit-lades gebruikt worden als een dubbele bodem, kunnen de grote schuiflades worden afgedekt door een Sortimo-vloer, zodat ze flexibel met een voertuiginrichting, WorkMo’s en ProSafe ladingbeveiligingsconcepten kunnen worden gecombineerd. Zo creëer je dus een bijkomend niveau in de laadruimte van de bestelwagen.

Als stand-alone-versie kan de XL-lade met een afdekbak of afdekplaat worden uitgerust. De lades kunnen tevens op elkaar gemonteerd worden om nog meer opslagruimte te creëren. Afhankelijk van waarvoor het voertuig bedoeld is, kan de rest van de laadruimte flexibel ingedeeld worden, in combinatie met een bedrijfswageninrichting bijvoorbeeld.

Een uitbreiding van het Jumbo-Unit-aanbod, betekent ook een aanpassing van de accessoires van Sortimo, zoals afdekbakken, afdekplaten en gereedschapsmatten. Ook die zijn nu in nieuwe afmetingen beschikbaar. De nieuwe verdeelschotten verhogen nog de voordelen van de XL-lades. Hierdoor kan men immers overzichtelijk en flexibel kleinere materialen ordenen.

Sortimo klanten kunnen de Jumbo-Units nu online bestellen op het mySortimo-platform of op www.mySortimo.be.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details