NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Welke voordelen heeft led-verlichting te bieden?

Welke voordelen heeft led-verlichting te bieden?

Een flinke reeks voordelen van LED-verlichting

Het gebruik van LED spotjes in huis of in bedrijven en kantoorpanden heeft gebruikers veel te bieden. LED-verlichting – LED spots kopen via Ledlampendirect.nl is een voordelige en snelle optie – heeft een flinke reeks voordelen waar je van profiteert. Als je kiest voor LED spots kopen via Ledlampendirect.nl, op welke pluspunten kun je dan sowieso rekenen?

1. Een aantrekkelijke besparing op de energiekosten

Een van de meest interessante pluspunten van LED spotjes kopen, is het fit dat je met deze lampen behoorlijk kunt besparen op de energienota. Zo geldt bij led lampen bijvoorbeeld dat ze maar liefst tienmaal zo zuinig zijn als halogeenlampen. Dit betekent dat een led-sport van 5 watt dezelfde hoeveelheid licht geeft als een halogeenlampje van 50 watt. Al met al leidt het gebruik van led-lampen op meerdere plekken in huis tot een aantrekkelijke besparing van gemiddeld tientallen euro’s per afzonderlijke lamp.

2. Geen last van de hitte of van brandgevaar

Prettig aan LED spots kopen via Ledlampendirect.nl is dat een led-lamp niet onaangenaam heet wordt. Anders dan een gloeilamp of halogeenlamp loop je niet het risico dat jij, of een van je kinderen, de vingers brandt aan de lamp. Ook kun je led-lampen dichter bij het plafond of bij gordijnen hangen zonder dat er brandgevaar ontstaat.

3. Led-lampen hebben een enorm lange levensduur

Led-verlichting in huis of in het bedrijf betekent duurzaam kiezen. Doorgaans gaat led verlichting zo’n 30.000 branduren mee. Omgerekend naar jaren kun je uitgaan van vijf tot tien jaar gebruiksgemak. Halogeenverlichting gaat schrikbarend minder lang mee, namelijk een factor tien minder. Wanneer je de led-spot vergelijkt met de traditionele gloeilamp, gaan ledjes wel dertig tot vijftig keer zo lang mee als gloeilampen! Dit betekent dat je de led-verlichting zelden hoeft te vervangen en tegelijk ook iets goeds doet voor het milieu en klimaat. Het feit dat led-lampen recyclebaar zijn draagt bij aan het milieuvriendelijke karakter van deze lampen.

4. Dalende prijzen door groot aanbod

Doordat er steeds meer led-lampen op de markt komen en ze ook steeds geavanceerder worden, zijn de prijzen van led-lampjes de afgelopen jaren steeds verder gedaald. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten

5. Veel variatiemogelijkheden

Ten slotte heeft LED als voordeel dat de lampjes in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn en ook dimbaar zijn. Er zijn tal van variatiemogelijkheden en je kunt met LED dus alle kanten op!

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details