NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
“We maken van maatwerk de standaard”
Minutieus maatwerk: een haardmeubel met eikenfineer en een marmeren sokkel, gerealiseerd door Kaster.

“We maken van maatwerk de standaard”

Samen sterker, samen beter. Dat is het motto van Brio Group, de retailgroep die zich profileert als een dynamische onestopshop voor de interieurinrichter. Met net iets meer dan 130 zijn ze ondertussen, de zelfstandige en ambitieuze vaklui die het breed pakket aan Brio-voordelen al mogen ervaren. Een daarvan is Kaster Keukens, een jong en dynamische bedrijf in maatwerk en interieurbouw dat een hoge vlucht neemt.  

De inspirerende toonzaal van Kaster Keukens, met hier een realisatie in laminaat met houtstructuur en een werkblad in Dekton. (Beeld: JPO|PHOTOGRAPHY)

Het is een feit: de consumentenvraag naar een uniform interieur – en bijgevolg ook vaklui die het totaalplaatje kunnen aanbieden – stijgt gestaag. De markt verbreedt en dat heeft ook Brio Group goed begrepen. Het gamma evolueert continu en omhelst ondertussen meer dan 100 keuken-, badkamer- en interieurmerken, aangevuld met een brede waaier aan diensten. Alle partners-interieurinrichters kunnen bovendien het Briolabel voeren dat synoniem staat voor kwaliteit en echt vakmanschap. Zo ook Kaster Keukens in Roeselare, een maatwerkbedrijf met ultramodern atelier en bekwame interieurarchitecten en ontwerpers die de kunst begrijpen om van maatwerk de nieuwe standaard te maken.

Het moderne atelier van Kaster Keukens.

Geplande uitbreiding

Een goede drie jaar na de opening heeft Kaster Keukens al concrete plannen om uit te breiden en bijgevolg te verhuizen naar een nieuwe en grotere site. Een groot deel daarvan zal worden ingenomen door een state of the art atelier voor een geautomatiseerde productie die maatwerk betaalbaar houdt en toegankelijk maakt. Al van bij de start besloot zaakvoerder Bert Catteeuw, met commerciële ervaring in de keukenbranche, te investeren in een modern machinepark, een degelijke marketing met knappe en consequente huisstijl, en in mensen met kennis van zaken. Bert Catteeuw: “Het team, momenteel een 35-tal medewerkers, werd met veel zorg samengesteld. Van schrijnwerker tot plaatser staan al deze mensen garant voor de hoge kwaliteitsstandaard en flexibele manier van werken van Kaster Keukens.” Kaster Keukens heeft een eigen team van interieurarchitecten, maar realiseert daarnaast ook maatwerk voor externe ontwerpers en architecten die hun weg naar dit flexibele bedrijf gevonden hebben. 

Eigentijdse maatkeuken van Kaster in lariksfineer, eiland in matte Fenix-laminaat en aanrecht in keramiek.

Verbreding van het aanbod

Als Brio-partner heeft ook Kaster Keukens toegang tot een ruim aanbod aan elektromerken. Bert Catteeuw: “De elektromarkt is zeer breed, divers en evolueert snel. Wanneer klanten vragen hebben over toestellen en merken waar we niet zo mee vertrouwd zijn, kunnen we op Brio rekenen.” Naast keukenbouwers en badkamerspecialisten noteren we onder deze Brio-partners een groeiend aantal totaalinrichters op zoek naar ontzorgende ondersteuning. Brio profileert zich dan ook als een onestopshop voor interieurinrichting. Het aanbod is zeer breed, met naast elektro en sanitair bijvoorbeeld ook vloer- en wandtegels, en een selectie aan tafels en stoelen. Interesse in fleetkortingen of andere interessante Group Deals? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Onder de noemer Brio Branding kunnen de partners bovendien een beroep doen op ondersteuning voor hun marketing en communicatie, in samenwerking met InterMedia. Brio Academy tot slot staat voor opleidingen, workshops en events waarmee de partners steeds up-to-date blijven. Een hele boterham? Alles kan, niets moet. Voor elke Brio-partner is er een dienstenpakket op maat van de concrete behoefte.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details