NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Watervaste antibacteriële laminaatvloeren
MEISTER LL 150 Eik Nova 6413.

Watervaste antibacteriële laminaatvloeren

De hoogwaardige materialen ondergaan een grondig R&D-proces, steeds op zoek naar ruimte voor verbetering. Dat mondt uit in extra functies, zoals de watervastheid en het antibacteriële effect.

Al sinds 1930 is het hoofdkantoor van MeisterWerke gevestigd in het plaatsje Meiste in het noorden van het Duitse Sauerland. Meteen de inspiratie voor hun bedrijfsnaam. Al slaat die natuurlijk ook op de producten. De merknaam MEISTER zegt meteen alles. De Duitse vloerbedekkingen combineren een hoge kwaliteit, straffe look en optimaal comfort met een aangenaam gevoel. De fabrikant tilt zijn vloeren naar een nog hoger niveau, door extra functionaliteiten toe te voegen. Over het hele gamma en op maat van de actuele en toekomstige uitdagingen in de interieursector.

MEISTER Melango 6131.

Bestand tegen water

MEISTER laminaatvloeren beschikken over een waterresistentie van 4 tot 24 uur. Daarmee zijn alle MEISTER laminaatvloeren met een minimale dikte van 8 millimeter geschikt voor natte ruimtes, zoals de badkamer. Het AquaSafe systeem van deze laminaatvloeren bestaat uit meerdere elementen die de vloer tegen indringend vocht beschermen: een waterondoorlaatbaar melamineoppervlak, een nieuwe AquaStop kantenimpregnering, een verbeterde voegendichtheid en een zwellingsverbeterde basisplaat. 

De beide collecties LL 250 (S) en LD 250 beschikken met 10 millimeter over een bijzondere en stabiele productopbouw en hebben volgens de definitie van de Europese en Amerikaanse laminaatverbanden een waterresistentie van 24 uur. Prijs-kwaliteit springt de LD 150 er uit.  De uitmuntende technische eigenschappen, gecombineerd met prachtige designs, maken van deze 8 millimeter laminaatvloer met  4 v-groeven en een waterresistentie van 4 uur een absolute topper voor de badkamer. 

MEISTER Melango 286.

Geen kans voor bacteriën

De coronapandemie heeft het belang van hygiënische materialen een duidelijke boost gegeven. Professional en particulier beseften dat hygiëne ook in de eigen omgeving een zeer belangrijk onderwerp is. Thuis en op het werk. Daarom heeft MEISTER zijn laminaatvloeren uitgebreid laten testen door onafhankelijke laboratoria. Met duidelijk positieve resultaten. 

Op het oppervlak van laminaatvloeren van MEISTER voelen bacteriën zich absoluut niet thuis. Hierdoor mag deze producent zijn laminaatvloeren nu officieel ‘antibacterieel’ noemen. Het oppervlak remt de groei van bacteriën zonder extra coating. Een inherente kwaliteit van elke laminaatvloer uit het assortiment. MEISTER brengt zo, naast een aantrekkelijke en aangename vloer, ook een goed en schoon gevoel binnen in een gebouw. Ideaal om je klanten zorgeloos te laten genieten van hun opgewaardeerde interieur.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details