NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Waardevolle synergie voor de interieurbouwer

Waardevolle synergie voor de interieurbouwer

Hebrock maakt sinds 2018 deel uit van de Altendorf Group. De synergie van deze twee mooie merken leidde tot een update van het Herbrock-gamma. De machines zijn aangepast aan de noden van de veeleisende klant van vandaag. De make-over gaf het assortiment een moderne look, maar dat is niet alles: er zijn ook tal van nieuwe opties en technische mogelijkheden toegevoegd.

Het Herbrock-concept biedt eenvoudige, zeer snelle en stabiele omstellingen en bediening. Alle machines zijn standaard uitgerust met voorfrezen, PLC-sturing, touchscreen, voorbereiding verwisselbare lijmbak en pneumatische verplaatsing van de aggregaten. De bovenliggende, onderhoudsvrije, snel verwisselbare lijmbak met zéér korte opwarmtijd is ondertussen ook standaard geworden.

Het al mooie en complete gamma staat niet stil. Herbrock blijft dit verder ontwikkelen. Zo komt er een volledig nieuw design van de F-series aan. Snellere machines, de dubbele kapzaag en een nieuwe freesgroep, worden op zéér korte termijn geïntroduceerd.  Een nieuw touchscreen van 15’’ en compleet nieuwe PLC sturing zullen ook tot de basisuitrusting behoren.  

Een complete familie

Herbrock heeft een machine voor elke bewerking in je productie. De F-serie is ruimtebesparend en levert indrukwekkende prestaties voor een volledige bewerking. Hij meest slechts vier meter in de lengte. De lijmbak met korte smelttijd maakt een opstart van de machine mogelijk in een recordtijd van 3,5 minuten.

De K-series vormt het topsegment van het gamma. Het biedt een brede waaier aan mogelijkheden en is ontwikkeld om aan de hoogste eisen te voldoen. Je kan naar wens en behoefte klantspecifieke opties toevoegen. Optioneel in de K-serie is ook het Airtronic aggregaat voor de laserkanten (nulvoeg).  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details