NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Voordelen van led verlichting!

Voordelen van led verlichting!

Van conventionele verlichting overgaan naar led verlichting. Van een hoog energieverbruik overstappen naar een laag energieverbruik. Hoe prettig is dat? En dan ook nog beter voor het milieu! Duurzaam en modern, denken om het gebruik van de aarde en een schone wereld achterlaten voor je kinderen.

Het besparen van energie is niet alleen duurzaam bezig zijn, maar tegelijkertijd goed voor je eigen portemonnee. Al snel bespaar je 50% tot in sommige gevallen, bij led verlichting met een sensor van budgetlight.nl, zelfs 90% op het energieverbruik en op de kosten.

Footprint

Gericht licht verspilt geen energie. Het licht komt daar waar het gewenst is en niet op plekken waar het niet nodig is. Op deze manier voorkom je lichtverspilling. TL-buizen geven bijvoorbeeld naar alle kanten licht. Beetje onzinnig eigenlijk om het stukje plafond direct boven de lamp te verlichten. Het gaat om de plek eronder. Om die reden schijnen led TL-buizen uitsluitend neerwaarts en zijn dus efficiënter. Hoe minder verspilling van energie, hoe schoner de Footprint die je achterlaat.

Even rekenen

Een ouderwetse gloeilamp houdt het zo’n 2000 uur vol. Dan is hij echt opgebrand. Jaarlijks moeten deze lampen vervangen worden (bij een gemiddeld gebruik van ongeveer 5 uur per dag). De kosten per gloeilamp bedragen € 1,50. Tien lampen in je huis heb je al snel, dus dat is € 15,– per jaar vervangingskosten. Budgetlight led lampen zijn er al vanaf € 1,88 die gelijk tien jaar meegaan. Tien jaar gloeilampen € 150,– minus tien jaar led lampen budget light € 18,80 geeft een besparing van € 131,20.

Led-verlichting behoudt zijn lichtsterkte en blijft dezelfde kwaliteit licht geven. Dit in tegenstelling tot de traditionele lichtbronnen die naarmate ze ouder worden zwakker licht geven. Stap ook over op duurzame led-verlichting en ga mee naar een groenere en schonere toekomst. Het wordt nog gemakkelijker gemaakt doordat de nieuwe led lampen zelfs met de ouderwetse bekende E27 fitting met schroefdraad worden verkocht. Of met de bekende GU10 fitting. De oude lamp eruit draaien en de nieuwe led budgetlamp erin draaien. Zonder moeite! Besparen met licht is nog nooit zo makkelijk geweest.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details