NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Voor elk project het juiste materiaal

Voor elk project het juiste materiaal

De schrijnwerker en interieurarchitect zijn dé spilfiguren als het gaat om binnenhuisinrichting op maat. Polymeerspecialist REHAU wil voor hen dan ook een sterke en betrouwbare partner zijn. Al 50 jaar is REHAU aanwezig op de Belgische markt, en met meer dan 20.000 werknemers verspreid over 170 locaties wereldwijd, zijn ze zeker een stabiele en deskundige speler te noemen. 

REHAU heeft een breed gamma aan innovatieve oplossingen, niet enkel voor de meubelindustrie, maar ook voor de bouw, de automobielsector en de industrie. Hun doorgedreven klantenservice garandeert bovendien een soepele en snelle uitvoering van elk project.  

Polymeeroppervlakken voor een interieur op maat
REHAU kan uitpakken met verschillende innovatieve polymeeroppervlakken. RAUVISIO crystal, het polymeerglas voor de schrijnwerker, is uitermate geschikt voor meubeloplossingen op maat. Het ziet eruit als echt glas, maar is onbreekbaar, krasbestendig en beduidend lichter. Edwin Zaaijer, REHAU: “Bovendien bestaat er ook een extra dunne versie van 4 mm in plaats van 19 mm dikte, de RAUVISIO crystal slim. Die is heel geschikt voor bijvoorbeeld een achterwand in de keuken, die dan dezelfde look kan hebben als de meubels, of als renovatiemateriaal dat je over oude tegels kan aanbrengen.” 

Voor wie het wat glanzender mag, is de RAUVISIO brilliant een uitstekende optie, een acryllaminaat met een hoogglans-uitstraling. Bijzonder zijn ook de RAUVISIO crystal mirror, een hoogkwalitatieve polymeerspiegel, en het magnetische glaslaminaat RAUVISIO crystal magnet. Beide zijn in verschillende diktes verkrijgbaar.

Naadloze uitvoering
REHAU heeft oog voor detail. Door toepassing van de REHAU-nulvoegtechniek gaan de RAUVISIO-oppervlakken naadloos over in de bijpassende kantenband. Edwin Zaaijer: “Het moet er natuurlijk visueel heel goed uitzien. Ook wat de kleuren en decors betreft – 68 in totaal – letten we erop dat we steeds de trendkleuren in het aanbod hebben, zoals nu bijvoorbeeld de houtdecors. Voor grote projecten is het zelfs mogelijk dat we specifieke kleuren ontwikkelen.” Bovendien houdt REHAU altijd rekening met het verwerkingscomfort voor de schrijnwerker. Alle oppervlaktematerialen, die overigens buigbaar zijn, zijn bewerkbaar met de standaard houtbewerkingstools. 

RAUVISIO

REHAU voorziet kantenband voor alle productietechnieken: RAUKANTEX pure voor verlijming, RAUKANTEX plus voor Hotair of NIR, en RANTEX pro voor lasertechnologie.

Kantenband voor alle productietechnieken
Bij heel wat interieurbouwers staat REHAU bekend als dé internationale fabrikant van kantenbanden. De mogelijkheden zijn eindeloos: meer dan 100.000 verschillende varianten, 1.200 verschillende kleuren en decors, in alle mogelijke afmetingen, geschikt voor alle machinetypes en passend bij meer dan 15.000 platen en laminaatfronten van alle toonaangevende fabrikanten. REHAU voorziet dus kantenband voor alle productietechnieken: RAUKANTEX pure voor verlijming, RAUKANTEX plus voor Hotair of NIR, en RANTEX pro voor lasertechnologie. Bovendien is quasi elke hoeveelheid en elke lengte mogelijk.

Zo’n ruim aanbod vraagt natuurlijk om een handige zoekfunctie en besteltool. Met slechts enkele muisklikken is de perfecte combinatie van kant en plaat te vinden in de kantenzoekfunctie op www.rehau.be/kantenband.

RAUVISIO

Door toepassing van de REHAU-nulvoegtechniek gaan de RAUVISIO-oppervlakken naadloos over in de bijpassende kantenband.

Een uitgebreid rolluikgamma
Voor ruimtes met een beperkte oppervlakte zijn rolluikkasten ideaal. REHAU speelt hierop in en biedt maar liefst vijf ontwerplijnen, vijf geleidingssystemen, zeven mechanismen voor verticale toepassing, negen profielgeometrieën, en dat in 25 kleuren en decors. Edwin Zaaijer: “Uniek is dat de kleuren en decors van onze kantenbanden overeenstemmen met de rolluikkasten. Alles sluit dus mooi op elkaar aan. Wie echt op zoek is naar een eyecatcher, kan de rolluikkast personaliseren door een digitale bedrukking.”

Allround service via de online configurator
Zowel rolluiken, kantenbanden als oppervlakken kunnen via de online configurator samengesteld en vanaf één stuk besteld worden. Edwin Zaaijer: “Niet elke interieurbouwer beschikt over alle nodige machines. Via de configurator kan hij gemakkelijk de gewenste afmetingen, kleuren, soort kantenband … ingeven. Binnen de tien werkdagen krijgt hij de met laser afgewerkte onderdelen geleverd.” Zo combineert REHAU zijn kwalitatieve producten met een alomvattende klantenservice en volwaardige ondersteuning van de vakman. 

Meer informatie is beschikbaar op onze website.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details