NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Volledig verdekt liggend scharniersysteem
Büro Bastian in Münster, een trotse realisatie met TECTUS. (Beeld: ©Bernadette Grimmenstein)

Volledig verdekt liggend scharniersysteem

Sterk design kan ook net onzichtbaar zijn. Het is een kunst – en een uitdaging – om elementen te verwerken zodat ze verdekt liggen en andere elementen op de voorgrond treden. Zoals het technisch vernuft en de minimalistische uitstraling van vlaksluitende montage.

Doorgedreven design benadert de perfectie. SIMONSWERK streeft hier onder meer naar met TECTUS, een volledig verdekt aangebrachte serie scharniersystemen. De vlaksluitende montage blinkt uit in technische precisie en strak design. Sinds 2002 is TECTUS een van de vaste waarden in het productassortiment van SIMONSWERK. Vandaag is het merk innovatiever en vooruitstrevender dan ooit.

Indrukwekkende krachtpatsers

De scharnieren van TECTUS hebben indrukwekkende belastingswaarden en dragen deurelementen tot 300 kilogram. Ze beschikken bovendien over een openingshoek van 180 graden. Ze zijn driedimensionaal verstelbaar en zijn uitgevoerd met een onderhoudsvrij glijlagersysteem. De grote verscheidenheid aan uitvoeringen maakt een veelzijdige toepassing mogelijk.

TECTUS-scharnieren laten zich harmonisch op het architectonische concept en de inbouwcomponenten afstemmen en treden in gesloten toestand volledig op de achtergrond. Voor hoogwaardige woonkamerdeuren tot en met zware projectdeuren met speciale eisen aan belasting en uitvoering biedt SIMONSWERK met het volledig verdekt aangebrachte scharniersysteem al vele jaren een brede productlijn met een grote verscheidenheid aan modelvarianten. Ze hebben uniforme technische en optische eigenschappen en zijn geschikt voor toepassing op houten, stalen en aluminium omlijstingen. Alle modellen hebben een uniform verschijningsbeeld met een gesloten scharnierlichaam dat de uitsparing aan het oog onttrekt. TECTUS is in diverse  aantrekkelijke materiaalafwerkingen leverbaar.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details