NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Volledig nieuwe look, zonder ingrijpende renovatiewerken
Met 3D-wandpanelen uit hoogwaardig polyurethaan wordt de muur meteen een blikvanger. (Beeld: Noël && Marquet – Design Elements)

Volledig nieuwe look, zonder ingrijpende renovatiewerken

Met de juiste wand- of plafonddecoratie krijgt een vertrek in een handomdraai een nieuwe look. En dat is slechts het begin van de creatieve mogelijkheden.

Tekst: Elise Noyez
Beeld: NOËL & MARQUET

NOËL & MARQUET heeft een uitgebreid aanbod aan decoratieve lijsten en elementen voor wand- en plafondtoepassingen. Deze lichte en schilderklare elementen zijn beschikbaar in diverse vormen, afmetingen en stijlen. En ze zijn eenvoudig te installeren. Allrounders die toelaten om zelfs de meest sobere ruimte snel een uitgesproken cachet te geven.

Het juiste accent

Of je nu kiest voor een weelderige versiering of het optisch effect van een minimalistisch design, deze wand- en plafondlijsten creëren instant dynamiek. Zelfs rond deuren, ramen of schilderijen brengen ze een elegant accent aan.

Decoratieve lijsten in donkere toon-op-toon uitvoering voor een stijlvol en gedistingeerd interieur.

Moet de muur een echte blikvanger worden? Dan zijn 3D-wandpanelen en muurtegels op hun plaats. De bekroonde wandelementen uit de ARSTYL® collectie, bijvoorbeeld, vervaardigd uit hoogwaardig polyurethaan en ontworpen door internationaal vermaarde designers, creëren dankzij hun unieke structuren een uitgesproken karakter.

Creatieve combinaties

Door te spelen met licht, kleur en structuur komen decoratieve lijsten en elementen bovendien nog beter tot hun recht. Breng hier en daar een grafisch accent aan of combineer verschillende lijsten en elementen voor een geheel eigen patroon. Ga voor toon-op-toon, laat witte decoraties een gekleurde wand in de verf zetten of creëer met behulp van indirecte verlichting een aangename, rustgevende sfeer. De lijsten en elementen zijn slechts het startpunt. De volledige waaier aan creatieve mogelijkheden ligt in jouw handen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details