NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Vloerfabrikant pakt uit met eigen trappencollectie
Matterhorn: de looks en uitstraling van een stenen trap.

Vloerfabrikant pakt uit met eigen trappencollectie

COREtec® Floors breidt zijn gamma uit. Niet met nieuwe decoren of een gloednieuwe reeks in hun assortiment meerlagige waterdichte vloeren dit keer, wel met de eigen trappencollectie, Stairs. Zo maak je van trap en vloer in een handomdraai één mooi geheel, voor een harmonisch interieur met de juiste uitstraling.

Een trap moeiteloos afstemmen op bestaande COREtec®-vloeren, zowel boven als beneden? Dat doe je voortaan met de nieuwe trappencollectie COREtec® Stairs. De ruime keuze uit verschillende stijlen biedt voor elk interieur een passend antwoord. Van realistische houtdecoren tot een uitvoering die amper te onderscheiden is van echte steen. Stairs is verkrijgbaar in vier warme houtlooks: Meadow, Forest, Acorn en Lumber. Wil je de looks en uitstraling van een stenen trap combineren met het onderhoudsgemak en de andere praktische troeven van COREtec®? Dan kies je voor de Matterhorn.

Akoestisch dempend en veilig

Net zoals de COREtec® vloeren zijn ook de Stairs ontwikkeld en geproduceerd op maat van het dagelijkse leven, inclusief kinderen en huisdieren. Dat ze tegen een stootje kunnen is het resultaat van de hoogwaardige slijtlagen van maar liefst 0,55 millimeter dikte. Bovendien vinden we in deze nieuwe collectie de typerende Soundcore-technologie terug. Deze geïntegreerde kurkonderlaag creëert een akoestische demping en een aangenaam loopgevoel. De trap voelt warm onder de voeten en hem op- en aflopen gebeurt stil. Dat is niet alleen fijn voor de voeten, maar ook voor de gezinsleden. Als kers op de taart hebben de Stairs een speciale COREtec® antisliplaag. Extra veilig en extra handig.

Meadow, een van de twee warme houtlooks van COREtec® Stairs.

Accessoires en afwerking

COREtec® zou COREtec® niet zijn als ze stoppen bij de trapbekleding zelf. Naar goede gewoonte zijn er ook bijpassende afwerkingsproducten en toebehoren. Zo biedt de fabrikant alles wat je als vakman zoekt om straffe projecten te realiseren. Denk maar aan de ingebouwde ledverlichting, die hoogwaardige esthetiek combineert met praktische meerwaarde. Of je trekt de keuze van de Stairs-uitvoering door in de rest van het interieur, door bijpassende vloeren, plinten of andere accessoires te kiezen. Alle bouwstenen voor een piekfijne uitvoering van spraakmakende interieurs binnen handbereik dus. Die realisaties houden je klanten bovendien lang mooi en in topconditie, met de COREtec® onderhoudskit.

Snelle renovatie

Kwaliteit en technische eigenschappen staan hoog aangeschreven bij COREtec®, maar ook gebruiksgemak staat bovenaan de prioriteitenlijst bij elke nieuwe ontwikkeling. Voor de eindgebruiker en voor de vakman. Met COREtec® Stairs werk je een traprenovatie af in slecht één dag. Snel en gemakkelijk. Een groot voordeel uiteraard. Dat betekent namelijk dat je meteen verder kan met eventuele andere verbouwings- of renovatiewerken, of je gemakkelijk kan inpassen in de planning van andere betrokken aannemers. En korte doorlooptijden, dat hoort de eindklant nu eenmaal graag.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details