NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Vloeren die ontroeren
Een speels visgraatpatroon.

Vloeren die ontroeren

Wereldwijd wordt steeds meer aandacht besteed aan alle factoren die ons milieu beïnvloeden. De vraag naar duurzame materialen stijgt en mensen hechten steeds meer belang aan ecologische producten. Bij een vloer hoort dus ook een langdurige, maar vooral duurzame bescherming. Kies je voor Rubio Monocoat Oil Plus 2C, dan krijg je een ecologisch en technologisch hoogstandje zonder schadelijke stoffen. Mooi, modern en modieus.

Parket bestaat in alle maten en vormen. Je kan kiezen voor een klassieke look, originele patronen of een echt kunstwerk maken van je vloer door te combineren met tegels, kleuren, vormen en nog veel meer. Of je nu kiest voor een visgraat, chevron of Versailles-design, of je helemaal laat gaan met geometrische patronen: de blikvanger van je ruimte verdient de beste bescherming. En daar horen hoogwaardige producten bij.

Met de passende bescherming blijft je parketvloer langdurig in topconditie.

Een kwalitatieve bescherming zal je houten vloer langdurig bewaren en mooi houden. Houtolie biedt een sterke bescherming en behoudt tegelijk de natuurlijke look-and-feel van je hout. Aangezien je dit product binnen aanbrengt, is het natuurlijk ook belangrijk om rekening te houden met de veiligheid en ecologie van beschermingsproducten. De Belgische speler Rubio Monocoat zet hier sterk op in met de innovatieve binnenolie Oil Plus 2C. De verschillende veiligheidscertificaten zijn het bewijs van de uitzonderlijke kwaliteiten. Zo bevat de houtolie absoluut geen VOC’s. Deze chemische stoffen komen vrij bij het aanbrengen en zijn slecht voor het klimaat en voor de mens, in de eerste plaats voor jij die de werken als vakman uitvoert. Daar hoef je je met Oil Plus 2C dus alvast geen zorgen meer om te maken. Het product is ook veilig voor speelgoed en bij oppervlakken die in contact komen met voedsel. Ideaal dus voor je houten vloer in de woonkamer, keuken en waar dan ook in je huis.

Bescherming, kleur en een gezond binnenklimaat met de houtolie van Rubio Monocoat. (Beeld: Russell Tranter)

Ecologisch en veelzijdig

Daarnaast beschikt Oil Plus 2C ook over de unieke technologie van moleculaire binding. Hierdoor is de consumptie per vierkante meter extreem laag en heeft fabrikant Rubio Monocoat geen massaproductiesite nodig. Door de lage consumptie moeten er ook minder pakketten verstuurd worden per project. Dat resulteert in minder transport, en uiteindelijk in een lagere CO2-uitstoot. Wanneer een project is afgerond, krijgt ook Rubio Monocoat’s EcoConscious verhaal een mooi einde met de gemakkelijk recycleerbare verpakking.

Wil je creatief zijn met kleuren? Dan zit je ook goed bij Rubio Monocoat. Hun gamma bevat meer dan 40 kleuren, waarmee je de meest unieke looks creëert. Eén laag houtolie brengt dus niet alleen voldoende bescherming met respect voor het milieu, het kleurt ook je parketvloer in elke gewenste tint. Reken daarbij de gemakkelijke toepassing en je weet dat je met een uniek product zit. Voor elke vakman wat wils.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details