Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Vloeren

Vloeren die het leven dragen

nieuwe-website
Mensen staan centraal bij Lamett, dat straalt de nieuwe huisstijl duidelijk uit.

Tekst | Marlies Decavel

Beeld | Lamett

24 mei 2023 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

“Wie je bent, hoe je leeft of waar je woont, je goed voelen bij jou thuis is onze missie. Het leven is te kort om je zorgen te maken over een vloer. Met de kwalitatieve parket- en Parquetvinyl-vloeren van Lamett focus je op wat echt telt.” Dit is het uitgangspunt van de West-Vlaamse firma. Met hun vernieuwde huisstijl en website zet Lamett hun visie nog beter in de kijker. De kwaliteit van hun producten en dienstverlening blijft uiteraard dezelfde. Head of marketing en productmanager Nele Van Cauwenberghe stelt de vernieuwde Lamett-branding aan ons voor.

De Parquetvinyl-collectie van Lamett had al een paar jaar een nieuwe stijl en een eigen website.  Om ook de totale company branding en die van parket een frisse uitstraling te geven, greep Lamett terug naar de essentie van het bedrijf. Met een nieuw logo en moderne visuals brengen ze een volledig nieuwe brochure en website naar buiten. Ook bij hun verdelers zal de nieuwe wind zichtbaar zijn. “We gingen aan de slag met vragen zoals: ‘Wie is Lamett?’, ‘Waar staan we voor?’, ‘Wat kenmerkt ons?’. Het antwoord bracht ons telkens bij ‘mensen’ en dat zie je duidelijk op onze nieuwe website.”

De mensen van Lamett

Lamett produceert en verdeelt kwalitatieve parketvloeren en Parquetvinyl. Kwalitatieve relaties opbouwen is hun topprioriteit. Nele: “We doen meer dan enkel vloeren verkopen. We staan onze klanten bij met raad en daad, zowel voor, tijdens als na de aankoop. Ook in de samenwerking met onze leveranciers en werknemers streven we naar lange en goede relaties. Onze producten zijn goed en graag gemaakt.” De nieuwe website straalt die menselijkheid veel beter uit. Hij is intuïtief opgebouwd en zeer gebruiksvriendelijk. Door een uitgebreid kenniscentrum te integreren, vinden klanten meteen wat ze zoeken. Er is een technisch luik, een inspiratiepagina en een interactieve zoekassistent die je stapsgewijs naar de ideale vloer voor je situatie begeleidt. “Dat is echt waar het bij Lamett om draait. We willen mensen een leven lang van hun vloer laten genieten. En onze nieuwe baseline sluit daar mooi bij aan: Vloeren die het leven dragen.”    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details