NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Visgraatparket met een moderne toets – De klassieker onder de parketvloeren
De natuurlijke look van deze eiken visgraatvloer verrast alle interieurliefhebbers.

Visgraatparket met een moderne toets – De klassieker onder de parketvloeren

Zowel in klassieke en landelijke als in moderne woningen. MEISTER herontdekt dit legpatroon met de MEISTER PS 500 visgraatparket.

Visgraatvloeren zijn sinds jaar en dag stijlvolle vloeren met een warme, authentieke uitstraling. Met de MEISTER PS 500 komt een visgraatparketvloer zowel in landelijke als in moderne woningen perfect tot zijn recht. Met acht natuur geoliede en zeven mat verniste eiken vloeren geeft deze collectie het klassieke visgraatparket een moderne interpretatie. Er is ook een notelaarvloer beschikbaar in mat verniste uitvoering. 

Deze eiken visgraatvloer in mat vernis brengt tijdloze klasse naar iedere woning.

De acht natuur geoliede visgraatvloeren kan je dankzij de identieke kleuren combineren met de royale PD 400 parketplanken van 2.200 op 180 millimeter. Hetzelfde geldt voor de mat verniste vloeren, die perfect passen bij de elegante PS 300 parketvloeren van 1.187 op 142 millimeter. Deze combinaties laten de consument toe om verschillende parketformaten samen te brengen en toch dezelfde parketkleur te behouden. Zo is het esthetische plaatje volledig op elkaar afgestemd. 

Win-win

De PS 500-parketvloeren zijn beschikbaar in het elegante formaat van 710 op 142 millimeter en uitgerust met een microvoeg rondom. MEISTER dacht daarnaast ook aan het installatiegemak en rustte de volledige PS 500-collectie uit met het gepatenteerde Unizip kliksysteem. Zo wordt een parketvloer voortaan geïnstalleerd met één type plank en niet langer met A- en B-planken. Dat maakt de installatie niet alleen eenvoudiger, maar ook sneller. De installateur kan met een universele plank aan een hoger tempo werken en ook het zaagverlies vermindert aanzienlijk. Een win-win. Zowel voor de installateur als voor de consument.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details