NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Visgraat, watervast en met innovatieve ultramatte lak
Hamps tead oak, een nieuw kleur van de watervaste designvloer MeisterDesign. rigid.

Visgraat, watervast en met innovatieve ultramatte lak

MEISTER presenteert haar nieuwe Lindura-assortiment, dat vanaf 1 april 2022 verkrijgbaar zal zijn. Daarnaast is er spannend nieuws over het assortiment Rigid Core-vloeren.

De duurzame houten vloeren uit het Lindura-assortiment hebben niet alleen een uiterlijke update gekregen. Ze zijn vooral op technisch gebied verder ontwikkeld en met hun talrijke nieuwe productkenmerken een zeer interessante keuze. De kasteelplanken uit de collectie HD 400 (twaalf natuurgeolied, twaalf met ultramatte lak) zijn voorzien van een AquaStop-impregnering van de randen, wat ze tot 24 uur watervast en geschikt voor vochtige ruimtes maakt. Dat geeft nog meer zekerheid voor keuken en vloer, en maakt het mogelijk om ze ook als badkamervloer te gebruiken. Alle vloerproducten beschikken over een bewezen antibacteriële werking. 

Ultramatte lak en lichtere Wood Powder

De geoptimaliseerde natuurgeoliede vloerdelen uit de ‘Weartec Nature’-serie creëren met hun ademend vermogen en vochtregulerende eigenschappen een gezond leefklimaat. Door de innovatieve ultramatte lak (Duratec Nature), die tot diep in de individuele poriën wordt aangebracht, ontstaat een sterk verbeterde vlekbestendigheid met antivingerafdrukeffect en een hoge bestendigheid tegen microkrassen en slijtage. Tegelijk profiteert de gebruiker met Duratec Nature van een unieke ultramatte look, waardoor een aangename sfeer wordt gecreëerd en de vloer zeer natuurlijk aandoet. Naast de olie en de lak is ook de voor het Lindura-assortiment zo kenmerkende Wood Powder herzien en qua kleur geoptimaliseerd. De uitstraling is nu helderder, waardoor een harmonischer samenspel met het hout ontstaat. Ook wordt hiermee een meer natuurlijke en minder rustieke totaalindruk gecreëerd.

Classic olive grey oak uit de Lindura HD 400-collectie.

Nieuw visgraatformaat 

Naast de twee kamerbrede kasteelplankformaten (2.200 op 270 millimeter of 2.600 op 320 millimeter) zal vanaf 1 april 2022 ook een verfijnder visgraatformaat verkrijgbaar zijn (700 op 140 millimeter). De acht oppervlakken met ultramatte lak zijn qua kleur perfect om te combineren met de HD 400-collectie, maar kunnen ook goed individueel worden toegepast, als prachtige weerspiegeling van de visgraattrend in een duurzaam en hulpbronnenbesparend houtenvloerconcept. De houten vloeren uit het Lindura-assortiment zijn niet alleen interessant omdat we zuinig om moeten springen met onze beschikbare natuurlijke grondstoffen, maar ook omdat de vraag naar duurzame producten steeds verder toeneemt. In vergelijking met standaard lamelparket wordt voor de Lindura-producten slechts 1/8 van ons waardevolle hout als grondstof gebruikt. 

Designvloer MeisterDesign. rigid: 25 nieuwe decors 

Ook het assortiment watervaste Rigid-Core-vloeren van MEISTER is wat betreft de decors volledig herzien en vanaf 1 april 2022 verkrijgbaar. In plaats van de drie MeisterDesign. rigid-collecties RD 300 S, RL 400 S en RB 400 S met in totaal 20 producten, kunnen klanten binnenkort kiezen uit 36 varianten, waarvan 25 nieuwe ontwerpen. De Rigid-Core-vloeren onderscheiden zich door de bijzondere stabiliteit en prachtige decors en zijn, net als alle andere MEISTER-vloeren, Made in Germany.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details