NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Virtual reality zorgt voor optimale beleving

Virtual reality zorgt voor optimale beleving

Het is voor klanten altijd bijzonder prettig om het gewenste interieurontwerp alvast in een virtuele omgeving te kunnen bekijken. Dat vraagt om moderne software die gekoppeld is aan een uitgebreide bibliotheek of systemen van leveranciers.

Wie aan de wensen van klanten tegemoet wil komen en ze een meerwaarde wil bieden door voorgaande projecten en ontwerpen klaar te zetten, heeft met PaletteSHOWROOM vele mogelijkheden. Ontwerpen zijn eenvoudig te filteren door eigen ontwikkelde filters en eventueel onder te verdelen onder een of meerdere verkopers. 

Zee van mogelijkheden
Deze virtuele showroom biedt meer mogelijkheden. Inclusief de optie om klanten een kijkje te laten nemen in hun eigen toekomstige interieur. Daarnaast is er een beveiligde kiosk-functie om PaletteSHOWROOM onbeheerd open te laten staan.

Een PaletteSHOWROOM-presentatie kan bestaan uit en combinatie van afbeeldingen, 360-gradenafbeeldingen, video’s, pdf’s en virtual reality. Zo komen klanten in een echte interieurspeeltuin terecht. Ze bladen door afbeeldingen, van fotorealistische beelden en 2D-aanzichten tot technische tekeningen. Ze kijken rond in 360-gradenafbeeldingen, met diverse standpunten of kleurvariaties. Ze laten zich meevoeren doorheen een ontwerp in een video of ervaren de ruimte meteen in VR. En ze downloaden eenvoudig pdf’s met info en afbeeldingen naar wens.

PaletteSHOWROOM

Ontwerpen zijn eenvoudig te filteren door eigen ontwikkelde filters.

Projecten delen
Behalve de eigen showroom is het mogelijk een PaletteSHOWROOM project te delen met behulp van een link van de klant of zakenpartner.  Zo is het complete project eenvoudig gebundeld in één internetlink te presenteren, zonder dat de ontvanger hiervoor speciale software nodig heeft.

PaletteSHOWROOM Pro maakt het mogelijk dat de klant het ontwerp optimaal kan ervaren. Met behulp van virtual reality kan men levensecht door het nieuwe ontwerp wandelen.  Klanten kunnen zich vrij bewegen en/of teleporteren, naar andere ruimtes lopen, deuren en vensters openen, een trap op en af lopen, kranen aanzetten of te genieten van het haardvuur. Maar er is meer. Het is ook mogelijk elk getekend of geïmporteerd object interactief te maken zodat de klant deze zelf in virtual reality kan bedienen. Denk aan het openen van een lade of ladekast. Neem een kijkje achter de deur van de zelf ontworpen kledingkast. De mogelijkheden zijn onbegrensd. 

Of het nu gaat om het ontwerp van badkamers, keukens, kantoren, woningen, kasten of complete wijken: het is mogelijk om elk ontwerp professioneel te presenteren. PaletteSHOWROOM is gratis voor iedereen, zonder registratie te downloaden.

Wie gebruik wil maken van virtual reality kan PaletteSHOWROOM Pro voor slechts € 19,50 per maand aankopen. Deze pro-versie zorgt voor een unieke klantbeleving die gegarandeerd een emotie losmaakt. En emotie zorgt voor verkoop. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details