NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Vinylvloer zonder vinyl: de ecologische 4-in-1-vloer

Vinylvloer zonder vinyl: de ecologische 4-in-1-vloer

MeisterDesign “vinylvloer zonder vinyl” is het woongezonde antwoord op traditionele vloeren van vinyl. Hij beschikt over alle voordelen van een vinylvloer, zonder de ecologische en technische nadelen. Zo is hij – in tegenstelling tot veel vinylvloeren – geurloos, vrij van weekmakers en hittebestendig.

De MeisterDesign vinylvloer beschikt over het keurmerk De Blauwe Engel en is honderd procent Made in Germany. Het ecologische 4-in-1-vloerconcept is simpel: er zijn achttien moderne decors die elk in vier verschillende technische varianten beschikbaar zijn. Dit maakt het voor de consument eenvoudig, omdat hij eerst het design kiest en dan beslist welke technische opbouw hem het beste bevalt of het beste in zijn budget past.

Dun en waterbestendig

MeisterDesign.flex is de perfecte waterbestendige, 5 millimeter dunne, renovatievriendelijke vloeroplossing en kan probleemloos worden gelegd in ruimtes met lichte oneffenheden in de vloer.
MeisterDesign.comfort biedt op zijn beurt een waterbestendige, stille, 9 millimeter vloervariant met twee geïntegreerde lagen kurk, die voor een heel aangename, rustige akoestiek zorgen. Met brandveiligheidsklasse Bfl-s1 is deze designvloer heel aantrekkelijk voor veeleisende projecten.

Galleria White 7322, een elegante vloer voor elke ruimte.

 

Ecuran

De beide varianten MeisterDesign.life (5 millimeter) en pro (2 millimeter) hebben een dragerplaat van ecuran. Dat is het hoogwaardige composietmateriaal voor veeleisende vloeroplossingen. Het is gebaseerd op het zogeheten bio-polyurethaan, dat voor een groot deel wordt vervaardigd uit plantaardige oliën zoals koolzaad- of ricinusolie en in de natuur voorkomende minerale componenten zoals krijt. Dat maakt ecuran vrij van gezondheidsrisico’s, omdat er geen weekmakers, oplosmiddelen of chloor aan te pas komen. Beide vloeren zijn watervast en met gebruiksklasse 33 kunnen ze tegen een stootje. De life-vloeren van 5 millimeter kunnen tot 15 op 15 meter zelfs zwevend worden gelegd. En dat zonder het gebruik van uitzetprofielen. Bovendien zijn beide vloeren geschikt om in serres en veranda’s te leggen.

Kies uit veertien moderne houtdessins, van het luxueuze, donkere wilde eik en harmonische goudbruine tinten tot het Scandinavisch lichte polar eik en vier moderne tegelimitaties. Voor elke woonstijl is hier een passende vloer te vinden.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details