NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Vernieuwd pocketdoor schuifbeslagsysteem
Plaatsbesparend en elegant: nisoplossing met Hawa Porta 60/100 HMT.

Vernieuwd pocketdoor schuifbeslagsysteem

Hoger comfort voor installateur en gebruiker

Niets is zo perfect, dat er geen verbeteringen meer mogelijk zijn. Onder dat motto zijn de specialisten van Hawa dagelijks bezig met de optimalisatie van bestaande producten en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen. Innovaties zoals de Hawa Porta 60/100 HMT.

De doordachte systemen van het Hawa Porta-deurbeslag, wereldwijd bekend als allrounder onder de schuifdeursystemen, hebben sterke troeven voor wie op zoek is naar een comfortabel schuifsysteem. De nieuwe Hawa Porta 60/100 HMT garandeert een eenvoudige en snelle installatie, maar ook een ongekend gebruiksgemak met zijn push-to-open bediening met zelfinloop. 

Geert Lesage, verantwoordelijke Benelux bij Hawa Sliding Solutions AG: “Door de beperkte inbouwmaten kan dit schuifdeurbeslag snel en eenvoudig in een nis of aan het plafond gemonteerd worden, nu zelfs elegant in het plafond geïntegreerd worden. Met montagesets wordt de deur zonder rail, beslag en gereedschap probleemloos in de nis gemonteerd nadat alle bouwwerkzaamheden afgerond zijn.”

Push-to-open met zelfinloop zorgt enerzijds voor het zacht afremmen en inlopen van de deur, maar anderzijds haalt ze ook de deur uit de nis als men er zachtjes tegen tikt.

Comfort voor de gebruiker

De nieuwste innovatie van de Zwitserse specialist in schuifsystemen is ideaal geschikt voor houten deuren met een gewicht tot respectievelijk 60 (60 HMT) of 100 kilogram (100 HMT). Bij de Hawa Porta 100 HMT tilt de innovatieve push-to-open bediening met zelfinloop het comfort voor de gebruiker naar een nog hoger niveau. Ze zorgt voor het zacht afremmen en inlopen van de deur, maar haalt de deur ook uit de nis als je er zachtjes tegen tikt. Een robuust loopwerk met precisiekogellagers en rolgeleiders uit adhesieve kunststof resulteren in een gemakkelijke en rustige bediening. Bij de Hawa Porta 60 HMT zorgt de beproefde veerbuffer voor de nodige ondersteuning. 

“Deurgrepen zijn bij de beide versies niet meer nodig en dat versterkt de harmonieuze uitstraling. De minimale inbouwhoogte maakt dit systeem ideaal geschikt voor een slank en strak design, ook in eindeloze esthetische synchro- en telescopische schuifdeuren.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details