NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Veertig jaar gegarandeerde opslagkwaliteit

Veertig jaar gegarandeerde opslagkwaliteit

Dit jaar telt de verjaardagstaart van OHRA liefst veertig kaarsjes. En daar is de Duitse firma bijzonder trots op. En terecht, want vandaag is ze een klinkende naam in de markt van draagarm- en palletstellingen. Hun geheim? Warm gewalste profielen van 6 millimeter dik, waarmee OHRA dus kwaliteit aan duurzaamheid koppelt.

Met een draagvermogen tot 1.900 kilogram per arm en een maximale armlengte van 2.200 millimeter bieden de draagarmstellingen, ook wel ‘canti levers’ genoemd, van OHRA een opslagoplossing voor een erg brede waaier van lange, zware goederen. Commercieel verantwoordelijke Belux Bart Danneels: “We gebruiken uitsluitend warm gewalste IPE- of UNP-profielen met een dikte van 6 millimeter. Hiermee overtreffen we de andere spelers in de sector ruimschoots op het vlak van stabiliteit en draagkracht. Zelfs voor onze standaard palletstellingen passen we dezelfde materialen en dikte toe. Dit resulteert in oplossingen die overspanningen van 4,5 meter en 5 ton aankunnen.”

Met een draagvermogen tot 1.900 kilo per arm en een maximale armlengte van 2.200 millimeter kunnen de draagarmstellingen voor lange, zware goederen worden gebruikt.

 

Van a tot z, binnen én buiten

Het aanbod van OHRA beperkt zich geenszins tot draagarmstellingen. Vandaar dat de firma ook opslaglocaties volledig kan inrichten. Bart Danneels: “Hierbij dokteren we een totaalconcept uit in functie van het budget, de behoeften en de activiteit van de klant. We hebben alles in huis om er een state of the art magazijn van te maken: van palet- en draagarmstellingen, tot automatische magazijnen, legbordstellingen, stellingen voor verticale opslag, presentatie-stellingen, doorschuifstellingen en pushbackrekken, dennenboomstellingen, staalplatforms, platenstellingen, inrijstellingen, rekbedieningsstoestellen, orderverzamelsystemen, … Aangezien we de meeste systemen ook in vuurverzinkt staal kunnen leveren, zijn we eveneens de perfecte partner voor het inrichten van locaties voor buitenopslag.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details